Far redder sin 12-årige datter

Det var højst sandsynligt i sidste øjeblik, at en far fik reddet sin 12-årige datter ud af kløerne på en 25-årig mand. Datteren var blevet lokket ud af hjemmet via instagram. Men midt om natten vågnede faren, fordi han følte noget var galt. Det var i sidste øjeblik.

Måske var det en fars sjette sans eller ligefrem hans faderlige instinkt, der reddde hans 12-årige datter fra en potentiel krænker. Sikkert er det i hvert fald, at det blev afgørende for redningen af pigen, at faren vågnede midt om natten med en underlig følelse af, at noget var galt.

Kørte rundt i området

Historien udspillede sig forleden i det sydlige Californien, hvor faren, Tim Leblanc, har forklaret til opposingviews.com, at han vågnede klokken 02.00, hvorefter han konstaterede, at datteren ikke var i sin seng. Vinduet på datterens værelse var åbent, og da hun ikke var at finde noget sted i huset, besluttede Tim LeBlanc, at køre en tur i nabolaget. På det tidspunkt var Tim LeBlanc nok bekymret - men dog uvidende om, at en 27-årige mand fra området i længere tid havde kontaktet piger over instagram og forsøgte at lokke dem ud af huset ved blandt andet at love dem gaver. Denne mand havde også kontakte til Tim LeBlancs datter under dække af at være 16 år.  

Fandt datteren

Efter en kort kørertur fandt Tim sin datter på gaden med den voksne mand. 

- Så snart min datter så min bil, må hun have sagt noget, for så snart, jeg så dem, begyndte hun at bakke væk, og han begyndte at gå den anden vej. Jeg kom rundt om hjørnet, steg ud og pågreb ham, siger Tim LeBlanc.

Pigen var efter sigende på vej ind i mandens bil.

LÆS OGSÅ: Marcus' hjerte banker i Celinas krop

Bagdøren stod åben, da Tim kom til stedet.

Den 27-årige mand er nu i politiets varetægt. Pigen forklarer, at hun troede, at han var 16 år gammel.

Datteren og den 27-årige havde skrevet sammen på instagram, og manden havde sendt hende nøgenbilleder af sig selv.

Der venter ham en sigtelse for at have mødtes med en mindreårig med den hensigt at udnytte hende. Den 27-åriges familie fortæller, at han lider af psykiske problemer.