Ferien endte med sorg og død

Kay, 30, og Ben, 34, var på en velfortjent og rigtig hyggelig ferie på Menorca, da idyllen blev brudt på et splitsekund. Parret sad og hyggede sig med at se en fodboldkamp i tv sammen med venner og familie. Men da Kay ville tilbage på sit hotel, snublede hun, faldt 15 meter ned ad et bjerg og blev dødeligt såret.

Kay var en glad og levende kvinde. Nu er hun død under en ferie på Menorca.

-Hun var min soulmate. Min hustru og min bedste ven. Hele min verden er styrtet sammen, siger hendes dybt sørgende mand, Ben Flitcroft fra Blackpool i England til Daily Mails hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Faldt om mens hun børstede tænder

Den tragiske aften var Kay og Ben gået hen på en lokal bar for sammen med vennerne at se England spille landskamp mod Peru.

Sjov og hyggelig aften

-Vi havde sådan en sjov og hyggelig aften. Spiste, fik et glas og havde det sjovt, som vi altid havde det. Vi var sammen med venner, vi tidligere har mødt på Menorca, forklarer han.

Da kampen var slut, ville Bob gerne hjem i seng, men Kay ville blive lidt længere hos vennerne.

Hun kom aldrig hjem

LÆS OGSÅ: Slæbte sin baby hen ad kirkegulvet

-Har du noget imod, jeg bliver lidt længere, sagde Kay til sin mand. Det var det sidste, hun nogensinde sagde til sin mand.

- Hun kom jo aldrig hjem på hotellet, siger Bob.

-Jeg vågnede ved syv-tiden næste morgen og begyndte straks at ringe rundt til vennerne for at høre, om de vidste, hvor Kay var. Men så hørte jeg en ambulance og løb ud til der, hvor den holdt. Og så fandt jeg hende.

Dybt bevidstløs

Men det var ikke den sjove, glade og smilende Kay, Bob fandt. Det var hans dybt bevidstløse hustru, der hurtigt blev båret ind i ambulancen og kørt til hospitalet på Menorca. Bob selv kørte bekymret med ambulancen og også Kay mor og Far, Sue, 61, og Roger Isherwood, 63, vågede ved Kays seng.

SE OGSÅ: Årets sjoveste bryllupsvideo

Men lægerne på sygehuset på Menorca turde ikke tage ansvaret for Kay. Hun blev senere overført til det større sygehuset på naboøen Mallorca.

Heller ikke her kunne lægerne redde Kay. Søndag morgen kl. 8.30 ringede de til Bob med den sørgelige besked: Den kone er død.

Overlevede ikke

Der var simpelthen sket det, at Kay på vej hjem fra fodboldkampen, var gledet eller snublet på den mørke sti, og hun var faldet 15 meter ned ad en skrænt. Faldet gav hende så mange og så alvorlige skader, at hun ikke overlevede.

LÆS OGSÅ: Nanna er single igen

Kay arbejdede som ekspedient i et spillefirma hjemme i Blackpool, mens hendes mand, Bob, har sit eget marketingfirma. Kays forældre flyttede for et halvt år siden til Menorca, og det var dem, Kay og Bob var nede for at besøge. Et besøg, der endte i dyb tragedie.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-