Fik du ikke det, du drømte om?

Sådan kommer du videre, hvis ikke livet har artet sig, som du havde planlagt.

Drømmen

En mand med blå øjne
Mindst to henrivende børn
Et godt job med gode karrieremuligheder
En lækker lejlighed i midtbyen af København
…..osv.

Virkeligheden

En mand - han er der ind imellem, når han ikke lige er kæreste med Gitte
De henrivende børn - jo tak de er der, men de er min irriterende kollegas
Et godt job - alt er vel bedre end at være arbejdsløs
Lækker lejlighed - jo jo den ligger da centralt…i Korsør med mugpletter i køkkenet

Fik du ikke det, du drømte om? Nej, det gør de færreste, og du har to muligheder for at komme over det.

1) Lyv for dig selv.

2) Ændre dit udgangspunkt.

Deres drøm gik i opfyldelse - læs om parret, som kæmpede 7 år for ønskebarnether

Ph.d. Melanie Greenberg, der gennem studier fokuserer på dette emne, har taget udgangspunkt i punkt nummer 2 i Psychology Today:

-Du konkluderer, at livet er uretfærdigt, eller du føler dig som en fiasko, der ikke fortjener kærlighed eller succes. Du begynder at se tingene kun sort/hvidt og føler, at du kun har lidt, imens andre har det hele… til sidst kan du ende med et negativt manus eller en negativ historie om dig selv, hvor du aldrig kan få, hvad du ønsker dig og er derfor dømt til et liv i enten ensomhed eller svigt.

Hun forklarer, at "aktiverer" du først denne negative fortælling om dig selv, vil du kun fokusere på det dårlige og ikke opfatte det gode, som også omkranser dig. Du skal derfor skrive din historie om og forme den i positive vendinger frem for de negative.

Er din drøm at tabe dig? Så få hjælp på slankeklubben.dkDu skal ændre din tilgang

Når du nu drømte om det job og ikke fik det, hvordan kan det så pludselig være noget godt? Det kan det ikke nødvendigvis, men du er nødt til at ændre din tilgang til netop drømmejobbet, for at du kan få noget positivt ud af det.

Du skal ganske enkelt ændre dine forventninger. Måske er de for høje og stemmer ikke overens med dine drømme, forklarer Melanie Greenberg:

-Livet er ikke en Hollywood-film, der har uendelig mange lykkelige slutninger. Det er muligt at dine forventninger ikke er realistiske i forhold til det, du kan, din situation eller villighed.

Og ja så er timingen heller ikke altid rigtig, så du skal tænke over din tilgang. Ind imellem er det bare ikke det rigtige tidspunkt, men det betyder ikke, at det ikke kan være det for andre et andet sted, så bliv ved med at prøv. En bankmand kan godt sige nej til et lån til drømmelejligheden, imens en anden kan sige ja.

Hænger du fast i fortiden? Det gør det sværere at udleve drømmene - tjek om du gør her

Du kan også forsøge at ændre dine drømme. Bare fordi du ALTID har sagt, at du skal bo i København, så behøver det ikke at betyde, at det er det rigtige for dig nu, hvor du er voksen. Eller du troede, du drømte om at være mega-hård-salgskvinde og nu kan du bare ikke klare mosten, men vil ikke give op, for det er jo drømmen.

Hvorfor holde fast i noget bare fordi det er en drøm? Drop det dog, hvis noget andet gør dig gladere. Ændrer du din drømmeliste til nye opnåelige drømme, vil de muligvis også være nemmere at nå.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-