Fik hævn med hypnose

De var forelskede og han behandlede sin kæreste Zoe Dronfield som en prinsesse. Oversvømmede hende med gaver og inviterede hende på luksuriøse hoteller. Men som tiden gik, blev han mere og mere kontrollerende. Til sidst bad hun om en pause. Det endte i et brutalt timelangt overfald, som næsten kostede Zoe livet. Hun kom tilbage ved hjælp af hypnose,

Her er alt godt mellem Zoe og kæreste Jason Smith. Få måneder senere blev hun udsat for et brutalt overfald, som strakte sig over otte timer.


Når man ser på det foto, der blev taget af 38-årige Zoe Dronfield efter overfaldet på hende, står det klart, at hun aldrig igen ville blive helt det samme menneske. Hun blev ikke blot efterladt med frygtelige skader i sit ansigt men også med et hukommelsestab, der hindrede hende i at genkalde sig de frygtelige timer hendes ekskæreste maltrakterede hende.

Fik hukommelsen tilbage

Nu næsten et år efter overfaldet på den britiske kvinde fra Coventry, er de manglende sider i hendes hukommelse imidlertid fyldt ud. Ganske opsigtsvækkende er det lykkedes for Zoe Dornfield at genkalde sig stort set hele overfaldet efter en række sessioner med hypnose.
Til det britiske blad The Mirror udtaler hun.

LÆS OGSÅ: Jaget på flugt af spøgelser


38-årige Zoe var ilde tilfredt efter overfaldet. Nu er hun dog kommet tilbage til livet vha. hypnose.

- Efter overfaldet var jeg bare en skygge af mig selv. Jeg har aldrig før været så langt nede. Jeg tror mange kvinder ville tage deres eget liv efter sådan en hændelse, men jeg var nødt til at finde en måde at bygge mig selv op på, så jeg kunne kæmpe mig igennem. Derfor ville jeg have hypnose, siger hun og fortsætter.
- Jeg kunne intet huske men takket være min hypnotisør har jeg været i stand til at få mit liv op at stå igen og også komme tilbage klar til kamp, fortæller hun.

Fik kæresten dømt

Efterfølgende har hun da også været i stand til at møde eks-kæreste, Jason Smith, i en straffesag - og ikke mindst komme med den afgørende vidneforklaring, der fældede ham. Her forleden blev han således dømt skyldig i mishandling og grov vold ved retten i Warvick.
Zoe og Jason mødte hinanden over facebook et år før overfaldet. De havde hele 100 fælles venner, så selvom Zoe ikke kendte Jasons baggrund, så var hun tryg ved ham. Hun forklarer til The Mirror, at han behandlede hende som en prinsesse og overøste hende med kærlige ord.

LÆS OGSÅ: Far banker sin søns overfaldsmand

Efterhånden blev han dog mere og mere kontrollerende. Og til sidst bad Zoe om en pause i forholdet. Det endte med et udløse overfaldet, der strakte sig over otte timer. I glimt vågnede Zoe op til rædslerne og så også, at Jason Smith på et tidspunkt forsøgte at skære sin pulsåre over. Hun fik ham på et tidspunkt overtalt til at ringe efter hjælp, hvilket han gjorde - dog først otte timer efter, at han indledte sit vanvittge angreb.