Flytter for min datters skyld

Lia og Natascha Linea selv har hostet gennem nogen tid. Nu har Natascha Linea, 19, fra De unge Mødre opdaget, at hendes lejlighed har skimmelsvamp. Derfor har hun sagt sin lejlighed op og leder efter en anden. For hun vil ikke sætte sin datters helbred på spil.


Natascha Linea fra De unge Mødre var selv plaget af astma, da hun var barn. Det ønsker hun absolut ikke, skal overgå hendes lille datter, Lia på 1 år. Derfor har hun reageret lynhurtigt, da hun opdagede, at den lejlighed, de bor i, er angrebet af skimmelsvamp.

LÆS OGSÅ: Sandra stopper i De unge Mødre

-Jeg var rimeligt plaget af astma som barn. Jeg var på hospitalet flere gange, og måtte hele tiden gå med astma-spray, forklarer hun.

Både Natascha Linea og Lia har gennem nogen tid haft en hoste, de ikke rigtig har kunnet komme af med. Men da Natacha så fandt ud af, at der er skimmelsvamp ved hendes vinduer både i stuen og i soveværelset, mener Natascha Linea, at hun har fundet ud af, hvorfor de begge er plaget af hoste.

Leder med lys og lygte

For at redde sin datters helbred har hun sagt lejligheden i Odense op, og leder nu med lys og lygte efter en ny i samme by.

LÆS OGSÅ: Nadja: Jeg har det bedre

Hun vil helst have en 3-værelses gerne med have, men det er ikke så vigtigt.

-Jeg er lidt ligeglad med, præcis hvordan lejligheden er. Bare den er til at bo i - og uden skimmelsvamp, siger Natascha Linea.

Natascha Linea har også en aftale med sin læge en af de nærmeste dage, for hun vil have undersøgt, hvor påvirket Lia er af skimmelsvampen.