Første kvinde med former i Miss USA

Det er første gang i nyere tid, at en Miss USA-deltager ikke er ekstrem tynd. 25-årige Miss Indiana, Mekayla Diehl kom ikke engang blandt top 10 til årets Miss USA, men hun har allerede modtaget mere opmærksomhed end dette års vinder nogensinde kommer i nærheden af.


Mekayla Diehl er 176 cm høj og bruger størrelse 36, mens den typiske deltager i Miss USA bruger en størrelse 32. Derfor har Miss Indiana fået den uretfærdige tittel: Miss Normal, ligesom mange amerikanske medier kalder hende kurvet og buttet.

Læs også: Offer for mobning blev model

Men blot fordi hun ikke er lige så ekstrem tynd som de andre deltagere, er Mekayla langt fra "normal". Den gennemsnitlige amerikanske kvinde er 162 cm høj og bruger str. 42-44.

Under Miss USA-showet ekploderede twitter med beskeder til den smukke miss Indiana. Der stod ting som: "Endelig en kvinde, der ikke ligner en pose knogler" og " Tak miss Indiana fordi du ser ud som en normal kvinde"

Læs også: Ung mor tog på for at lære at elske sin krop.

Den unge skønhedsdronning har siden showet medvirket i utallige tv-interview, hvor hun bliver udspurgt omkring sin størrelse. Selv synes hun ikke, at man bør kalde nogen for normal.

Ville ikke sulte sig

-Jeg synes ikke, at vi skal fokusere på, hvad der er normalt. Det er langt bedre at tale om, hvad der er sundt, siger Miss Indiana.

Hun ville ikke sulte sig eller gå til ekstremer for at blive tyndere op til konkurrencen. I stedet sørgede hun blot for at have en sund livsstil, og hun vil gerne understrege, at dermed har hun ikke gjort noget, som ikke alle kan.

Læs også: Claudia elsker sin store krop

-Jeg blev overvældet over den enorme interesse. Jeg havde aldrig troet, at det ville betyde så meget for mig og andre, at jeg stillede op i Miss USA-konkurrencen. Det varmer mit hjerte at vide, at min optræden på scenen har rørt så mange unge kvinder over hele verden, siger Mekayla.

Hendes råd til andre unge kvinder, der har lyst til at deltage i skønhedskonkurrencer lyder sådan her:

-Lad være med at sammenligne dig selv med hende, der står ved siden af dig. Din krop er en gave, og du er nød til at elske den, som den er. Du kan alligevel
aldrig få hende den andens krop.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-