Fortæl om min mor

8-årige Stefanie elsker at høre om sin mor. Hun nyder at se billederne og bliver aldrig træt af historierne. Og Tanja fortæller hellere end gerne den lille pige om hendes mor - og om deres sidste skæbnesvangre tur sammen.

Tanja har netop hentet 8-årige Stefanie fra skole. Hånd i hånd går de op til lejligheden, og hurtigt bliver albummet med alle billederne åbnet. Stefanie elsker at høre om sin mor. Hun nyder at se billederne, og hun bliver aldrig træt af at høre historierne.

LÆS OGSÅ: Rikke mistede begge sine forældre indenfor en måned

- Malene var et af de mest livsglade mennesker, jeg nogensindeh ar kendt. Lige meget hvor dårlig en dag, jeg havde haft, kunne hun altid få mig til at smile, og jeg glædede mig helt vildt til, at vi skulle ud og rejse sammen. Det nåede vi desværre aldrig, fortæller 27-årige Tanja Odgaard Kloch, der arbejder som pædagog. 

For Tanja har det hjulpet at samle billeder af Malene i fotoalbum, og billederne er i dag en vigtig skat i Stefanies liv.

LÆS OGSÅ:  Mistede sin bror og fandt kærligheden

- Det hjælper mig mindst lige så meget at snakke om Malene, som det hjælper Stefanie. Det har hjulpet at være åben om, hvordan jeg har det. Jeg tror, at det er vigtigt at være sammen med folk, der kan rumme en og de mange følelser, man har i sig, fortæller Tanja. 

 

LÆS HELE ARTIKLEN  I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 2. DECEMBER