Fra tv-stjerne til skolepige

Bebiane Ivalo Kreutzmann, 16, tog fri fra skole, da hun skulle spille Sofie årets julekalender, Tidsrejsen. Men nu er hun tilbage på skolebænken og skal gøre 9. klasse færdig.


-Når jeg forestiller mig min egen fremtid om 30 år, tænker jeg, at jeg meget gerne vil være skuespiller. Jeg vil også gerne have fire børn og være gift. Og så ønsker jeg mig en masse dyr, sådan siger Bebiane Ivalo Kreutzmann, 16, om sine drømme for fremtiden til dagbladet Politiken.

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0 rejser væk

Hun har netop haft sit helt store gennembrud med hovedrollen i årets julekalender på DR, Tidsrejsen. Men tiden som tv-stjerne er slut - i denne omgang. Bebiane er tilbage i 9.klasse.

Flere end en million

I julekalenderen spillede hun pigen Sofie, hvis mor og far er skilt, og som måtte rejse tilbage i tiden for at sikre, at julen blev rigtig god.

Tidsrejsen har fået rigtig flotte anmeldelser og har haft rigtig mange seere. Flere end en million har set med.

LÆS OGSÅ: Min kat kom hjem til jul

Det tog sin tid at optage Tidsrejsen, så Bebiane måtte stoppe i 9. klasse, fordi hun skulle bruge 7 måneder på at filme.

Men nu går hun igen i 9. klasse og satser alt på at tage sin folkeskoleeksamen.

Vild med Kvik

- Det er faktisk rigtig fint at tage 9. klasse igen. Jeg lavede noget, jeg rigtigt godt kan lide i stedet for at afslutte min 9. klasse første gang, og jeg er kommet ned i en rigtig god klasse, hvor alle er søde, har Bebiane tidligere sagt til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Nåede sit livs drømmebryllup

Når hun ikke går i skole, bor Bebiane i en lejlighed sammen med sin mor og deres hund, Kvik.

Skuespillerdrømmene er sat midlertidigt på stand by, men mon ikke vi vil komme til at se mere til den charmerende Bebiane.