Frederik tilbage med ny partner

Frederik Nonnemann røg ud af Vild med Dans for en måned siden. Men i aften var han tilbage som tilskuer. Hans dansepartner, badmintonspilleren Tine Baun, var skiftet ud med Frederiks tætteste veninde, 22-årige Maria Götz.


-Vi har kendt hinanden i lang tid, forklarer danseren Frederik Nonnemann, der var tilbage i Vild med Dans-studierne fredag aften. Ikke for at danse med badmintonspilleren Tine Baun, men for at se showet sammen med sin nære veninde, Maria Götz, 22.

LÆS OGSÅ: Her er Silas ny tatovering

-Da jeg boede i det indre København, kom jeg en del på et diskotek, der hedder Night Fever, hvor de spiller god dansemusik fra 80'erne og 90'erne. Lige noget for en danser som mig, siger Frederik.

Felix syg af kolik

-Maria var tjener derinde, og da jeg kendte hende lidt i forvejen, fordi min mor har været hendes lærer, begyndte vi at tale sammen. Med tiden har det så udviklet. I dag er vi rigtig tætte venner, siger Frederik.

LÆS OGSÅ: Astrid: Nu kan jeg bruge min krop

Han fortæller også at han stadig ser sin dansepartner Tine Baun.

-Vi har lige været ude at spise brunch sammen. Og så gik vi en god tur med Felix. Men vi har ikke set hinanden så meget, som vi gerne ville, for Felix har været en del plaget af kolik, så Tine har haft nok at se til. Men nu har han det fint igen, siger Frederik Nonnemann, inden han går ind i studiet for at følge aftenens kamp.