Fremmed mands konvolut redder hendes liv

I kampen for at redde Stephanies liv, begyndte familien at samle ind. Men det var først, da en fremmed kom på besøg, at det vidste, at den livsgivende operation var en realitet.


Nogle gange kommer hjælpen fra en uventet kant. Det måtte den 48-årige Stephanie Headley sande, da hun en dag åbnede døren for en mand, der havde en konvolut i hånden. En konvolut, der muligvis kan redde hendes liv.

Bliver forvandlet til sten

Stephanie, der er mor til fire børn, lider nemlig af den sjældne sygdom systemisk sclerodermi, der langsomt forvandler hende til sten indefra.

Lidelsen får nemlig hendes hud, årer og indre organer til at blive hårde. Hun har så voldsomme smerter, at hun må tage stærk smertestillende medicin hver anden time, og hun er afhængig af en ilttank, som hun tager med sig, uanset hvor hun går hen.

Læs også: Tre-årig vågnede ved sin egen begravelse

Den eneste mulighed for at overleve er en stamcellebehandling på et hospital i Chicago, der koster det svimlende beløb af 688.000 kroner.

Familien startede derfor en indsamling, og den 3. juli skete der det uventede.

Manden skjulte sit ansigt

En mand iført hat, solbriller og en tætlukket jakke bankede på døren. Uden at sige et ord, gav han Stephanie en konvolut. Den indeholdt 128.000 canadiske dollars. (657.000 kroner red.)

- Da han vendte sig for at gå, sagde jeg "Gud velsigne dig", og han smilede.

- Jeg begyndte bare at græde. Jeg faldt om, og jeg tabte min ilttank, fortæller Stephanie, vis familie er dybt rørt over den store gave, som de har fået.


- Dette er min mors liv på et stykke papir, sagde Stephanies datter, Skylar.

Læs også: Tre-årig dreng reddet af sin hund

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-