Gommen aflyste og tog på fisketur

Sveli Casarotti havde glædet sig usigeligt til sit bryllup. Hun havde mistet sin mand for flere år siden, og havde endelig igen fundet den store kærlighed. Men da hun stod glad, smuk og forventningsfuld foran rådhuset, dukkede gommen ikke op. Han havde fået kolde fødder, og var taget på fisketur.

Endelig fik Sveli et bryllupskys

Det endte i en skandale, da 49-årige Sveli de Lourdes Andrade Casarotti efter flere år som enke igen fandt kærligheden og skulle giftes. Gommen fortrød nemlig i sidste øjeblik, og tog på fisketur i stedet for bryllup.

Gommen manglede til brylluppet

Læs også: Veninde redder brudens liv

Svelis historie kan man alt efter temperament enten grine ad eller græde over. Sveli har gjort begge dele. Da den giftelystne kvinde stod på rådhuset i en lille, brasiliansk by, iført romantisk brudekjole, og bedårende peppet op af diverse skønhedseksperter, manglede der en enkelt deltager til brylluppet.


Hendes udkårne, ungkarlen, kvindebedåreren og storcharmøren Antonio Mondim, 47, var som sunket i jorden, og hans telefon var død som en forstenet fossil. Antonio havde nemlig fået kolde fødder i den brasilianske sommervarme, og var taget på fisketur. Han havde imidlertid glemt at informere sin vordende brud om sin beslutning.

Han tog det hele med

Læs også: Mishandlet af sin store kærlighed


Problemet var også, at Antonio ikke kun havde taget sin fiskestang, madpakke og waders med sig på "fisketur". Han havde rippet deres fælles lejlighed for store værdier. Han havde også taget parrets bil, en Ford Escort, en motorcykel af mærket Honda, samt en solid stak kontanter og værdipapirer med sig.

Da den skuffede og desorienterede brud igen kunne tænke klart, gik hun med fråde om munden og hævntørst i hjertet til politiet. Sveli ville ikke kun have sine ting, værdier og penge tilbage.

En dommer blev indblandet, og han gav den bortløbne gom et kontant valg at tygge på: "Enten vender du tilbage til Sveli og gifter dig med hende. Eller også ryger du i spjældet".
- Det er en misforståelse alt sammen. Jeg elsker Sveli, og selvfølgelig skal vi giftes. Men lige inden brylluppet kunne ikke overskue, at sige farvel til min dejlige tilværelse som ungkarl. Men jeg vil heller ikke i fængsel. Så hellere giftes, siger Antonio Mondim.


Faldt for kvindebedårer

Læs også: Mor fik bøde for at amme

Blot 39 år gammel blev Sveli Casarotti fra Sao Paulo i Brasilien i 2004 enke. Hendes mand omkom i en bilulykke. I flere år kunne hun ikke forestille sig at få en anden mand. Men under en ferie i byen Ribeirao Preto, der ligger et par hundrede kilometer nord for Sao Paulo, mødte hun flotte Antonio. Med sit store smil, sin charme og sit store hjerte af guld slog han fuldstændig benene væk under enken. For første gang efter sin mands død oplevede Sveli at være lykkelig.

Anderledes var det med Antonio. Han havde aldrig været gift, og hans register over kvindelige bekendtskaber var ligeså lang, som på baren på det lokale diskotek, hvor han hver weekend var centrum for pigernes interesse. Men Sveli ændrede Antonio, og efter nogle måneder flyttede parret sammen i hendes lejlighed i Sao Paulo. Det var i efteråret 2009, og hurtigt begyndte Sveli at tale om bryllup. Først løb det koldt ned ad ryggen på Antonio, men snart vænnede han sig til tanken.


Bruden var smuk som et stjerneskud

Læs også: Et godt forhold afhænger af manden

Brylluppet skulle stå torsdag den 17. juli 2010 på rådhuset i Ribeirao Preto. Dagen før var Sveli hos en skønhedsekspert, og natten inden brylluppet overnattede hun hos en veninde. Klokken 10 næste formiddag stod hun smuk og forventningsfuld foran rådhuset. Men der kom ingen Antonio.

Om mandagen offentliggjorde politiet på tv og i aviser en efterlysning af den forsvundne gom. Han var sammen med 2 venner, som rådede ham til at kontakte politiet.

"Jeg er den mand, I søger, men jeg skal altså ikke giftes", sagde Antonio til politiet.

Endelig fik bruden et ja

Læs også: Blev mobbet ihjel

Sveli var parat til at tilgive sin store kærlighed, da hun fik hans forklaring. Antonio sagde, at han pludselig ikke kunne overse det hele, og havde fået et mentalt blackout. "Men jeg elsker dig, og vil giftes med dig", sagde han.

Endnu engang smeltede Svelis hjerte. Torsdag den 31. juli 2010 fik hun Antonios ja. Nu tyder meget på, at enken og ungkarlen vil leve lykkeligt sammen til deres dages ende.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-