GRIBENDE VIDEO: Nåede kun at være gift i 10 timer

Det er svært at holde tårerne tilbage, når man ser videoen fra Rowden og Leizels bryllup. De to blev gift på Rowdens dødsleje, med deres 2-årige datter som brudepige. 10 timer efter brylluppet døde den kræftsyge mand og far. Se den gribende video her.

Det smukke par nåede kun at være gift i 10 timer.


Se videoen i bunden af artiklen

De er hverken filmstjerner eller berømtheder. Alligevel er Rowden Go Pangcoga og Leizel Mays bryllupsvideo gået verden rundt. Hundredtusindvis af mennesker har allerede grædt over den hjerteskærende video, som breder sig som en løbeild på internettet.

Tiden var knap

Egentlig var det meningen, at Rowdan og Leizel skulle giftes på Rowdens 30-års fødselsdag den 8. juli. Men bryllupsplanerne blev fremskyndet, da Rowden i maj fik konstateret uhelbredelig leverkræft i stadie 4.

LÆS OGSÅ: Dansk par gift på dødslejet

Den filippinske mand vidste, at hans tid var knap, og derfor bad han om at få sit sidste ønske opfyldt hurtigt - nemlig at blive gift med sit livs kærlighed, Leizel May, som også er mor til hans lille 2-årige datter, Zakiah Rowzel.

Flyttede kirken ind på hospitalet

Da han hurtigt blev for syg til at kunne gå op ad kirkegulvet, besluttede familien at arrangere brylluppet ved Rowdens sygeseng. Og for at ingen nogensinde skulle glemme den smukke ceremoni, hyrede parret en professionel videofotograf til at forevige den romantiske dag. Du kan se videoen herunder.

Som den fremgår af videoen var det et både rørende, smukt og romantisk bryllup.

LÆS OGSÅ: Rørende video med far, der danser med syg datter

Det nygifte par nåede kun at være mand og kone i 10 timer. Så døde Rowden, den 11. juni 2014.

Han var så elsket

Men Rowden vil leve videre i familiens hjerter.

På Youtube, hvor videoen er slået op, skriver familien:

"Vores familie vil gerne takke herren i himlen, Jesus Kristus, for at have orkestreret denne meget inspirerende historie. Og for at have givet os tid nok til at give Rowden, hvad han ønskede, og vise ham, hvor elsket han var."


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-