Håner Madeleines mor og far

Sorgen og savnet må gnave dybt i Kate og Gerry McCann. Deres lille guldklump på dengang bare 3 år forsvandt under en familieferie i Portugal tilbage i maj 2007. Men Kate og Gerry må også lide under en voksende hån og mistanke mod dem selv på de sociale medier.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Den lille, gamle dreng Jespers store ønske gik i opfyldelse

Forældre druknede deres datter i sodavand

VIDEO: Kat fik ællinger

De fortryder det bittert. De ville ønske, at de ikke var gået ud at spise den aften i maj 2007 under deres drømmeferie i Portugal. For mens Kay og Gerry spiste på en restaurant med nogle venner forsvandt deres ældste barn, 3-årige Madeleine, fra den ferielejlighed i Praia da Luz, familien boede i.

LÆS OGSÅ: Sammen på den sidste rejse

Hver dag må parret leve med selvbebrejdelser over, at de efterlod børnene i lejligheden. Så ondt gør det, at de ikke kunne overkomme at tage tilbage til Praia da Luz nu, hvor det britiske politi igen er begyndt at gennemsøge flere områder i nærheden af lejligheden for at se, om der mon alligevel skulle gemme sig spor efter den forsvundne pige.

Privat sorg og skyld

Den genoptagne undersøgelse og det faktum, at forældrene ikke tog til Portugal, har fået mange mennesker til at skrive teorier på nettet om, at forældrene nok havde en finger med i spillet dengang. Så foruden at kæmpe med deres private sorg og skyld, må de nu også kæmpe mod hån og mobberi på nettet.

LÆS OGSÅ: Nadja fra De unge mødre: Plaget af sygdom

Til gengæld har de også fået støtte i denne svære tid, hvor det er nøjagtigt syv år siden Madeleine forsvandt.

For eksempel giver den kendte og populære tv-journalist fra Sky News, Kay Burley, i avisen Sunday Times Kay og Gerry McCann sin støtte.

-Som mor bliver jeg selv fornærmet og forarget over de udokumenterede påstande, siger Kay Burley.

-Tænk på, at McCann-forældrene hver eneste morgen på vågne op viklet ind i en dyne af skyld, "hvis vi bare ikke havde…", tænker de.

Holder fast i håbet

-De har altid holdt fast i håbet om, at Madeleine vil blive fundet i live. Så efterhånden som eftersøgningen fortsætter, så lad venligst være med at tage de hadefulde kommentarer alvorligt og tænk i stedet på to desperate forældre, der langt fra eftersøgningen sidder klar ved telefonen og håber på trods af alt, at politiet ikke finder liget af deres datter, skriver Kay Burley.

LÆS OGSÅ: Hanne mistede sine to børn

Netop i disse dage har politiet afsluttet første del af den nye eftersøgning i Portugal. De har været i gang med gravemaskiner og sporhunde, og har fundet enkelte genstande, der skal undersøges nærmere. Nu er de så rykket videre til to andre områder, der ligger omkring 100 meter fra ferielejligheden, hvor Madeleine forsvandt.

Forsvundet i 20 år

Det er ikke kun journalisten fra Sky, der støtter Kate og Gerry McCann.

Familien til drengen Ben Needham, der kun var 21 måneder gammel, da han forsvandt fra den græske ferieø Kos, har udtrykt sympati for Kate og Gerry McCann. Ben forsvandt for mere end 20 år siden, og er aldrig blevet fundet.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-