Hamburger til 30.000 kroner

Du kan få denne hamburger og en sjat rødvin for 30.000 kroner, hvis du er typen, der gerne vil have en ekstraordinær gastronomisk oplevelse - og samtidig er ligeglad med prisen.

Kig godt på billedet. Den ser saftig og lækker ud, ik?
Lige til at sætte tænderne i - hvis man da har råd. Det er nemlig ikke bare en hamburger, som en hvilken som helt burger, man kan købe på en grillbar. Det er formentlig verdens dyreste burger. 30.000 kroner koster den. Men så får man også en sjat rødvin med i købet.

LÆS OGSÅ: Taxachauffør fandt 1,6 millioner kroner

Kun for de få

Stedet, hvor dette kan lade sig gøre, er selvfølgelig USA. Nærmere bestemt Las Vegas. Her har restauranten 'Fleur' i Mandalay Bay Resort udviklet denne ekstravagante burger, som grundet prisen kun kan nydes af de få.

LÆS OGSÅ: Gourmet burger

4.500 kroner per kilo

Bøffen består af hakket kobekød fra den japanske kvægrace Wagyu, der er kendt som verdens dyreste oksekød. Typisk ligger prisen på kobekød på mellem 1.200 og 4.500 kroner per kilo. Den høje kødkvalitet opnås bl.a. ved hjælp af fodersammensætningen, der serveres for kvæget.

LÆS OGSÅ: Verdens flotteste kager

Eksklusiv rødvin med i købet

Kobekødet får et ekstra pift fra bl.a. foie gras og trøffel, og med herligheden følger en flaske af den eksklusive rødvin Chateau Petrus fra 1995, hvilket er med til at løfte både prisen og smagsoplevelsen. Faktisk er det vinen og trøflerne, der udgør de dyreste komponenter i måltidet. Velbekomme.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-