Her dræber 9-årig sin instruktør

En kun ni-årig pige blev her tidligere på ugen udstyret med en fuldautomatisk maskinpistol. Det endte fatalt. Den lille pige kom ved et uheld til at skyde den våbeninstruktør, der skulle sikre, at alt foregik sikkert. Det hele foregik, mens forældre kiggede på.

Få minutter efter dette foto, går det galt. Den lille pige kan ikke styre maskinpistolen og rammer instruktøren, der bliver dræbt øjeblikkeligt.


En maskinpistol af mærket Uzi er i stand til at skyde op til 1700 skud i minuttet. Et kraftfuldt våben, som langt de fleste voksne vil have mere end svært ved at håndtere. Alligevel valgte personalet på skydebanen Last Stop i White Hills, Ariozona i USA at stikke våbnet i hånden på en kun ni-årig pige. Hun var sammen med sine forældre var ankommet til skydebanen for at få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kunne ikke styre våbnet

LÆS OGSÅ: Flygtede fra dødens ø

Ifølge nyhedsbureauet Reuters blev det en grupopvækkkende en af slagsen. Den ni-årige pige var nemlig ikke i stand til at styre våbnet, da projektilerne begyndte at blive affyret med stor kraft. Uzi-maskinpistolen vil under disse omstændigheder give et stort rekyle eller tilbageslag. Noget som våbeninstruktørerne på banen godt nok var opmærksomme på.

Ingen aldersbegrænsning

Ejeren af skydebanen, Bob Irwin har oplyst til Reuters, at der ikke var nogen aldersbegrænsning for at prøve at skyde med automatvåben. Til gengæld var våbeninstruktørerne alle trænet til at holde våbnet for børn, så de bare skulle trykke på aftrækkeren.
- Et barn kan ikke på nogen måde styre vibrationerne og tilbagslaget i dette våben, sagde han.

LÆS OGSÅ: Far, en mand vil dræbe os

Hvad der præcist er gået galt, vides ikke. Sikkert er det dog, at våbeninstruktøren blev skudt og dræbt foran den ni-årige pige og hendes forældre.
Det lokale politi har foreløbig afvist at sigte personer i sagen, da drabet betegnes som en ulykke.
Skydebanen har i mange år lokket turister til under sloganet "A Burger and a Bullet"- altså en "Burger og en Kugle.
Forældrene til den nu stærkt traumatiserede ni-årige pige har ikke ønsket at udtale sig.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-