Her er Silas ny tatovering

Al ting tyder på, at Silas Holst muligvis er vild med dans. Men helt sikkert er det, at han er helt vild med sin datter, 7 uger gamle Maggie My. Her er den tatovering, han har fået lavet - lige over hjertet.

Her er motivet som foto, tegning og tatovering.


Han er helt vild med sin lille datter, Maggie My. Hun er med over alt. På flere måder end en. Silas Holst er så meget sammen med hende, som det kan lade sig gøre, når han har travlt med Vild med Dans, Dirty Dancing, og hvad Silas nu ellers har gang i.

LÆS OGSÅ: Her er Silas lille datter

Silas har tidligere fortalt, at han gerne vil være sammen med sin familie hele tiden. Derfor er Maggie My og hendes mor, Louise Sjødahl Mahnkopf, da også med til Vild med Dans, så ofte, det kan lade sig gøre.

Lige over hjertet

Silas mand, Johannes Nyvang er med i studierne hver gang. Han danser som bekendt selv med i årets konkurrence.

Men for at være helt sikker på at være tæt på sin datter, satte Silas sig tirsdag i tatovørens stol og fik tatoveret et smukt billede af sin yndige pige - lige over hjertet.Tatovøren i gang med sit arbejde.

Silas og Johannes blev fædre lørdag morgen, den 20.9. De nåede lige at gøre aftenens Vild med Dans færdig, inden de skyndte sig på sygehuset for at være med, da Louise fødte.

Måske stadig øm

Siden har Silas, Johannes og Louise taget massevis af billeder af deres datter. Og det er et af dem, der nu er blevet til en tatovering på Silas Holst.

Her er billedet, der nu er blevet til en tatovering.

Nu må vi så se, om skulderen stadig er øm, når Silas på fredag skal forsøge at komme videre i Vild med Dans sammen med sin dansepartner, Sara Maria Franch-Mærkedal.