Holder fest for Maggie My

Silas Holst og Johannes Nymark fra Vild med Dans vil sammen med Louise Sjødahl Mahnkopf gerne feste for lille Maggie My.


-Maggie skal ikke døbes. Johannes og jeg er jo heller ikke gift i en kirke, siger Silas Holst om sin datter Maggie My, der den 20. december bliver 3 måneder.

LÆS OGSÅ: Sådan fejrer Astrid jul med Thomas

-Men jeg synes, det kunne være dejligt, hvis vi kunne få tid til at holde en navngivningsfest for Maggie My inden jul. Det kan måske komme til at knibe, så det kan da godt være, at det bliver efter jul, siger Silas Holst.

Silas og Johannes blev gift sidste sommer i Las Vegas. 20. september blev de to så fædre til Maggie My. Moderen er Silas veninde gennem mange år, Louise Sjødahl Mahnkopf.

Jul for hele familien

Alle fire bor i dag i et dobbelthus i Brønshøj. Louise på 1. sal og Silas og Johannes i stueetagen. Til hverdag kan de så alle være så meget som overhovedet muligt sammen med den lille ny.
Efter Vild med Dans er slut, er der blevet lidt bedre tid til at være sammen som en familie.


Silas er så glad for at være blevet far, at han allerede i begyndelsen af november sagde til Billed-Bladet:

LÆS OGSÅ: Sandheden om Claudias farvel

-Jeg er da helt klar til at få et barn mere på et tidspunkt med den samme konstellation. Det ville jeg elske. Jeg synes, vi er gode til at være forældre alle tre.

Men lige nu er det en navngivningsfest, der bliver tænkt over, og så er det allerede besluttet, at julen skal holdes hjemme i huset i Brønshøj.

-Vi regner med at samle hele familien, så der bliver fuldt hus, siger Silas, der efter Vild med Dans for alvor er ved at få gang i forberedelserne til musicalen Dirty Dancing, hvor han har en af hovedrollerne.