Hustrumorder i dating show

Tv-værten på et populært tyrkisk datingshow var ved at tabe både næse og mund, da en af programmets deltagere, Sefer Calinak, pludselig indrømmede, at han havde dræbt sine to sidste koner. Den ene endda med en økse. Den 62-årige mand, som har siddet 14 år i fængsel for drabene, blev straks bedt om at forlade showet.

Sefer Calinak, 62, til højre, chokerede alle ved at afsløre sig selv som morder. Værten var ved at tabe både næse og mund.

- Jeg er en ærlig person, der leder efter en ny kone.

Sådan beskrev 62-årige Sefer Calinak indledningsvis sig selv i det populære tyrkiske datingprogram. Det lyder jo tilforladeligt nok. Det var også mere det, Sefer sagde bagefter, der bragte den giftelystne mand i uføre, og som straks fik hans navn på stort set alle forsider i landet.

LÆS OGSÅ: Mor til to skalperet i gokart-ulykke

For rullende kameraer og foran en noget chokeret kvindelig vært erkendte Sefer nemlig, at han slog ikke alene sin ekskone men også sin efterfølgende kæreste ihjel - den sidste endda med en økse!

Han fortalte videre, at han har siddet i fængsel i 14 år for mordene.

Lover ikke at dræbe min næste kone

Værten reagerede prompte ved at bede Sefer Calinak om at forlade programmet øjeblikkeligt - en beslutning som blev mødt med klapsalver fra de mange publikummer i studiet.

Sefer forklarede efterfølgende til tyrkiske medier, at han havde besluttet at være åben om sin fortid, fordi han ønsker at leve et ærligt liv - og for at en eventuel kommende hustru ikke skulle tro, at han også ville myrde hende.

LÆS OGSÅ: Dræbte sin lærer foran klassekammerater

- Kvinder har før forladt mig, når jeg har fortalt dem, at jeg slog mine to sidste koner ihjel. Men nu er jeg ikke længere sådan, forklarede han til den tyrkiske avis HaberTürk.

Sefer Caliniak dræbte sin første kone, Fadime, som i øvrigt også var hans kusine, fordi hendes opførsel begyndte at irritere ham.

Svingede en økse

- Hun ændrede sig. Så blev jeg jaloux og dræbte hende, forklarede han.

Den næste, der måtte lade livet for den skaldede mand, var en gift kvinde ved navn Coquette, som Sefer indledte en affære med. Drabet skyldtes angiveligt, at hun ikke ville lade sig skille fra sin mand, hvilket førte til et skænderi, hvor hun - ifølge Sefer, også forsøgte at myrde ham.

- Hun blev dræbt ved et uheld, da jeg svingede en økse.

LÆS OGSÅ: Uskyldig mand løsladt efter 24 år i fængsel

Men nu skulle Sefer altså være et nyt og bedre menneske. Det er bare ikke nemt, forstår man på ham.

- Jeg har altid været forfulgt at uheld. Men på trods af alt, vil jeg stadig gerne giftes. Denne gang lader jeg det være op til gud, bedyrer han ifølge den amerikanske avis, USA Today.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-