Hvor er Emilie: Familie udlover dusør

Politiet leder fortsat efter 17-årige Emilie Meng. Familien har udlovet en stor dusør, og politiet leder intenst efter hende.

11 dage efter, at den 17-årige Emilie Meng forsvandt, leder politiet fortsat intenst efter hende. Og i dag torsdag har familien udlovet en dusør på 40.000 kroner til den person, der kan give politiet oplysninger om, hvor Emilie er.

Udlover dusør

- Emilie skal findes, ligemeget hvad, skriver Emilies fætter på facebook.

Fætteren, Robin Witzner, fungerer som familiens talsmand.

Emilie forsvandt den 10. juli på vej hjem fra en bytur.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Hvor er Emilie?

- Dagene har været lange siden d. 10 juli, og nætterne endnu længere. Ingen familie fortjener at gennemgå den slags smerte. Ingen forældre fortjener uvisheden om hvor deres datter eller søn befinder sig, skriver Robin Witzner og fortsætter:

- Vi udlover en dusør på 40.000,- til den person som kan give politiet oplysninger, der kan føre til en opklaring af sagen.

Massiv eftersøgning

Politiet i Sydsjælland og Lolland-Falser har sat helikoptere ind ved Korsør Havn og Korsør Nor.

- Nu er der gået en rum tid, siden hun er forsvundet, og derfor kigger vi de forskellige ting igennem igen, siger Marianna Roed, efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST torsdag.

Som tiden går, svinder håbet om et finde Emilie.

- Det bliver ikke nemmere, jo længere tid der går. Men vi opgiver ikke håbet, når vi ikke har fundet hende endnu, på den ene eller anden måde, siger Marianne Roed.

LÆS OGSÅ: Familie skriver til forsvundne Emilie: Kom hjem!

Politiet efterlyser taske

I dag opfordrer politiet også folk til at give dem besked, hvis man har fundet tasker på eller nær Korsør Station mellem søndag den 10. og mandag den 11. juli.

Hvis man har oplysninger, må man gerne ringe – også selv om man ønsker at være anonym.

Sideløbeende med politiets efterforskning leder hundredvis af frivillige efter den 17-årige pige.

I søndags var 492 frivillige ud og lede efter Emilie, og på søndag arrangerer Missing People endnu en eftersøgning, hvor de håber på en lige så stor tilslutning.

Alle oplysninger i sagen skal ske til politiet via tlf. 114.

Se opslaget fra Emilies fætter HER