Ingen vil være ven med Mikkel

11-årige Mikkel er blevet spyttet på, jagtet med kæppe og pinde, og har fået smidt snebolde med i nakken. Hans skolegang er et helvede. - Ingen vil være ven med mig, siger han. Men for nylig var der støtte fra en uventet side.

Mikke har været udsat for grov mobning

For ikke længe siden mødtes flere end 300 motorcyklister i en lille landsby i Thy. Det var ikke noget helt almindeligt træf. De kom nemlig langvejs fra for at støtte 11-årige Mikkel Nesager.

Drengen har i årevis været udsat for en helt usædvanlig grov form for mobning.

LÆS OGSÅ: En dag møder jeg min far

Ingen vil være ven med mig

Mikkel har i årevis i sin skole været udsat for mobning næsten hver eneste dag. Når han ked af det og ulykkelig er kommet hjem fra skole, har han ofte i timevis siddet i toppen af et træ. Her har han fred, og her kan mobningen ikke nå ham.

- Hvis vejret er dårligt, og jeg ikke kan komme op i træet, sidder jeg alene på mit værelse. Jeg vil selvfølgelig gerne lege med andre drenge fra skolen, men ingen gider. Ingen vil være ven med mig, siger Mikkel.

I Ude og Hjemme nr. 19, der er på gaden fra onsdag den 11. maj 2016 kan du læse hele den rørende historie om Mikkels triste oplevelser som mobbeoffer. 

Drengen og hans forældre fortæller også om den store dag, da flere end 300 motorcyklister fra Facebook-gruppen MC mod Mobning kom til Mikkel hjemby i Thy, og gav ham en oplevelse for livet.

LÆS OGSÅ: Kan du ikke bare dø