Isabella styrtede i døden

To dybt ulykkelige forældre havde håbet til det sidste. Men 16-årige Isabellas liv stod ikke til at redde. Efter fem dage i koma, blev hun erklæret hjernedød. Den eneste lillebitte trøst i forældrenes store sorg er, at Isabella efter sit farvel til livet kan være med til at redde andre unge menneskers liv, skriver den italienske hjemmeside, il Fatto Cronaca.

Den Italienske tv-station Norba 24 fulgte redningsarbejdet, da Isabella styrtede ned.

Det skulle have været sjov og lærerig udflugt, da 16-årige Isabella Fracchiola fra byen Bari i Italien var på studietur med kammeraterne. De besøgte den smukke kystby Taranto, som er kendt for sin betagende strandpromenade, hvor man fra toppen af det gamle fæstningsværk har en fantastisk udsigt over havet.

Ville dele med vennerne

Også Isabella syntes, at udsigten var flot, og hun besluttede sig for at tage et par billeder af sig selv og sine kammerater på turen, for at dele dem med vennerne tilbage i Bari.

LÆS OGSÅ: Døde under altansex

Isabella kravlede over det beskyttende rækværk, for at få det helt perfekte billede. Det skulle hun aldrig have gjort. Isabella gled eller snublede og faldt 20 meter ned på den stenhårde bund.

Skrækslagne kammerater

Hendes skrækslagne studiekammerater fik hurtigt tilkaldt hjælp, og selvom redderne fra brandvæsenet var hurtigt fremme, stod det snart klart, at Isabella var endog meget hårdt kvæstet.

LÆS OGSÅ: Barnet fyrede selv sin barnepige

Hun blev hasteindlagt på sygehuset og straks opereret, men efter fem dage i koma kunne lægerne konstatere, at Isabellas liv ikke stod til at redde. Hun var hjernedød.

Forældrenes lille trøst

Trods deres egen dybe sorg, formåede forældrene at tænke på andre alvorligt syge unge mennesker. Da Isabellas liv var endt, besluttede de, at hendes organer gerne måtte bruges til transplantationer.

LÆS OGSÅ: Mysteriet om de lyserøde hjerter

Det gav dem trods alt en lille trøst at vide, at Isabellas død muligvis var uforståelig og uretfærdig, men at hendes liv nu ikke kun var spildt og helt uden mening.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-