Jeg blev så stolt af Astrid

Thomas Evers Poulsen er en følsom mand. Og da han stod foran dommerne i fredags efter at have danset en tango, kunne have ikke holde følelserne tilbage, Der trillede adskillige tårer ned ad hans kinder, mens han hørte de rosende ord fra dommerne.


-Jeg græd, fordi Astrid fortjente den ros. Hun har det så hårdt i starten, når vi begynder på en ny dans, men hun kæmper så hårdt, siger Thomas Evers Poulsen.

LÆS OGSÅ: Kæresten flyttet ind hos Claudia

-At det så giver fire 7-taller. Jeg blev bare så stolt, siger Thomas, da han skal forklare, hvorfor han blev så rørt oppe foran dommerne efter aftenens tango.

Thomas gør mig rørt

Og Nicolai Hübbe har jo også ret, når han siger, at Astrid er den eneste, der var med i dag, som ikke er vant til at stå frem på en scene eller foran et kamera. Selvfølgelig skal man også være på, når man er politiker, men det er på en helt anden måde, siger Thomas.

LÆS OGSÅ: Paprika: Jeg blev mæt

Også Astrid Krag var glad for aftenens tango.

-Jeg kan da ikke lade være slev at blive rørt, når jeg ser, hvordan Thomas reagerer, siger Astrid.

Et kæmpe kys

Tårerne blev da også vekslet til rene jubelbrøl, da parret som de første i dødsbanen fi at vide, at de var gået videre til næste runde - uden omdans.

-Jeg kunne ikke rigtig høre, hvad de sagde. Men da det gik op for mig, at vi var de første til at gå videre, blev jeg bare så glad, siger Thomas.


Foto: All Over

Astrid Krags mand, Andreas Seebach, alias rapperen AndyOp, var blandt puplikum. Han gav også sine point for Astrid og Thomas' tango. Et kæmpe kys til sin kone.