Jeg er så glad for Johannes

Hun var jublende glad, Claudia Rex, da hun og hendes dansepartner scorede to 10-taller i fredagens Vild med Dans. For ikke alene er det i sig selv rigtig flot, men parret var godt nervøse før showet, fordi Johannes havde haft så ondt i ryggen, at de ikke kunne træne den sidste omgang, inden de skulle på.


Claudia Rex har været med i Vild med Dans fem gange før. Og har endda prøvet at vinde, da hun i 2012 dansede sammen med tv-værten Joakim Ingversen. Hun har også danset med Basim, Patrick Wozniacki, Patrick Nielsen og Mads Laudrup. Men hun er ved at få en ny dansefavorit. Nemlig årets partner Johannes Nymark.

Min bedste aften

Alle kunne se på tv, hvor glad hun blev efter dommernes karakterer i fredags, men glæden er ikke taget af. Claudia jubler stadig på Instagram:

Læs også: Jeg blev så stolt af Astrid

-Hold nu fest en fed aften! Det var seriøst den bedste aften nogensinde i Vild med Dans, skriver Claudia Rex.

-Johannes, du gjorde aftenen helt speciel, og jeg er så glad for, at du er min dansepartner!

Og så slutter hun med at takke for de mange søde kommentarer og beskeder, hun har fået fra danskerne.

Ramt af smerter

Når hun og Johannes blev så glade, er det også fordi, der til det sidste var tvivl om, Johannes overhovedet kunne danse som planlagt.

-For første gang var jeg ramt af den hårde træning. Da jeg mødte op fredag morgen til den sidste træning, måtte jeg give op. Jeg havde simpelthen for ondt i ryggen, siger Johannes.

LÆS OGSÅ: Kæresten flyttet ind hos Claudia

I stedet blev dagen brugt på at blive behandlet af en kiropraktor og en fysioterapeut. Tre behandlinger var Johannes igennem, og tog da også en smertestillende pille, inden han skulle på gulvet.

-Jeg har gået hele dagen og været sådan lidt… Og det var måske også det, der kom ud her til aften. At der var så meget energi, jeg havde været nødt til at holde inde, fordi jeg har haft ondt. Så kom det bare mange gange ud, sagde han til TV2.dk efter dansen.

Med de flotte karakterer er skuespilleren Johannes Nymark en af de absolutte favoritter til at komme i finalen - og måske vinde årets Vild med Dans sammen med Claudia Rex.