Jeg har ikke råd til mit barn

Reality-stjernen Pernille Nygaard fortæller i nyt DR3-program om sin dårlige økonomi og den dårlige samvittighed over for datteren Emily.

De boltrer sig i blitzlyset og de ligner en million på den røde løber, men når kameraerne er slukket, så trænger dagligdagens problemer sig på hos realitystjernerne.

Bagsiden af medaljen


I dokumentarserien "Selvoptaget", der blev vist på DR3 i går, bliver tidligere og nuværende realitystjerner udstyret med et kamera og skal filme deres liv på godt og ondt.

Læs også: Irina modtager dødstrusler på facebook


I det første afsnit af otte fortæller Pernille, der er kendt som "Dumme"- Pernille fra Paradise Hotel, om sine økonomiske problemer, og hvor svært det er at få et job, når man har medvirket i et reality program.

Vil være ansvarlig mor

Det er især et stort problem, fordi hun gerne vil være en ansvarlig mor for datteren Emily. I programmet ser vi Pernille sidde i en bil, hvor hun snakker med politiet i Frederikshavn. SKAT har efterlyst hende, fordi hun ikke har betalt skat af de penge, hun har vundet i programmet "Divaer i Junglen".

Læs også: Stephanie fra Årgang 0: Kan ikke snakke om drenge med far

Vi ser hvordan Pernille prøver at hæve penge, men at der kun står sølle 2,71 på hendes konto. En opvågning, der får den unge pige til at bryde grædende sammen, fordi hun desperat prøver at skaffe nogle penge, så der er råd til mad, når hendes 4-årige datter Emily kommer hjem til hende.

Reddet af mor

- Der er ingen, der gider ansætte mig, når jeg er kendt som "Dumme" - Pernille fra Paradise Hotel. De tror jo, at jeg uintelligent, siger hun i programmet. Pernille bliver dog reddet af sin mor, der giver hende 100 kroner til mad, og for en stund kan hun slappe af og hygge sig datteren.


- Det vigtigste er, at mig og Emily har det godt. Hun er min blomst. Det bedste af det bedste.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-