Jeg har tabt 18 kilo

Det bliver en helt ny Nanna, der toner frem, når De unge Mødres 20. sæson starter i det nye år. Nanna Eliasen har skiftet hårfarve, og så har hun over nogen tid tabt 18 kilo.

Nanna og Malucca fotograferet tilbage i foråret 2013. Siden da har Nanna tabt 18 kilo, og Malucca er blevet 2 år.


-Jeg har tabt 18 kilo, siger Nanna Eliasen fra De unge Mødre. Hun har netop besluttet at vende tilbage til den populære tv-serie, efter en pause på et års tid.

LÆS OGSÅ: Nu kan René mærke baby sparke

Nanna stoppede i sin tid, fordi hun syntes, hun havde alt for meget at lave. Hun havde fået nyt job, skulle tage sig godt af sin datter Malucca, og havde ikke rigtigt overskud til også at blive filmet.

Men nu synes Nanna, hun fået mere ro på sit liv, og der er igen plads til tv også.

Ville tabe 30 kilo

Tilbage i januar 2013 fortalte hun Ude og Hjemme, at hun ville gå på slankekur. Hendes mål var at tabe hele 30 kilo.

-Det vil nok tage et års tid, sagde Nanna dengang. Men det var måske også et noget ambitiøst mål. For helt 30 kilo, har Nanna ikke nået at smide siden. Det er i stedet blevet til flotte 18 kilo.

LÆS OGSÅ: Nanna tilbage i De unge Mødre

Et imponerende vægttab, men Nanna er ikke helt tilfreds.

-Jeg synes stadig, jeg ser nogle lidt tykke kinder, når jeg ser i spejlet, siger hun, men fortæller samtidig, at hun trods alt ikke længere er på en decideret slankekur.

Fra sort til rød til blond

Det er ikke kun vægten, Nanna har ændret. Hun har forsøgt sig med et par forskellige hårfarver, Fra sort til blond til knaldrødt, men er, indtil videre, endt med en blond nuance.

-Det er blevet mere lyst, siger Nanna.
En overgang var Nanna knald-rødhåret.
Nu har hun fundet en lysere nuance.
Foto: Privat


Så det bliver en helt ny Nanna, vi kan se, når Kanal 4 tager hul på deres jubilæumssæson næste år.

I 10 år har De unge Mødre været en del af danskernes tv-hverdag, og det bliver naturligvis fejret. Det er endnu ikke afgjort nøjagtigt hvordan, men Kanal 4 har forskellige idéer, de arbejder med. Første afsnit af serien blev sendt tilbage i september 2005.