Jeg vil have en lillebror

Man møder mange krav fra de søde små, når man er alenemor til en kvik William på 3 år. Spørg bare Amanda Sisse fra De unge mødre.


-Nej nej nej, og atter nej! Jeg troede, da William opdagede, at han ikke fik en lillebror i julegave, så ville plageriet stoppe der. Men nej, næsten dagligt kommer den, "mor hvornår bliver jeg storebror?" "mor, jeg ønsker mig en lillebror", "hvornår kan jeg få min egen baby?" og så kører møllen ellers bare.

LÆS OGSÅ: Dyvekes bedste slankeråd

Sådan skriver Amanda Sisse fra De unge mødre på sin blog om de udfordringer, der også ligger i, at være alenemor til en kvik dreng på 3. Wiliam er begundt at stille nye krav til sin mor. Han vil have en lillebror.

-Han er jo super kær når han spørger, men det er gået lidt over gevind.. Selv når vi handler, og han ser en lille baby, kan han gå helt i babyskruk-humør. "Se mor, er den ikke sød? Sådan en kunne jeg godt tænke mig". "Tror du, vi må få den med hjem?"

Ingen planer om baby

-Det kommer jo helt sikkert af, at han har fundet ud af, at mange i børnehaven har søskende, og fordi det er en børnehave-vuggestue i ét, så går nogle af deres mindre søskende der, skriver Amanda Sisse.

Men hun er ikke indstillet på, at give efter for hans krav sådan lige for tiden.

W: "Mor, må jeg godt snart få en lillebror?"

LÆS OGSÅ: Sandra forelsket i sin tatovør

Mig: "Nej skat, det er ikke lige planen, at jeg skal have en baby foreløbig"

W: "Hvorfor må jeg ikke, når Frederik må?!"

Mig: "Jamen skat, en baby det er altså ikke bare noget, man får. Jeg har dig, og du er det dejligste, men jeg har jo slet ikke tid til at passe på en mere skat."

W: "Jeg kan passe på den"

Jeg kan hjælpe dig

Mig: "Nej smukke, der er altså flere ting der skal passe sammen inden man får en baby, så skal vi først have et større sted at bo, mor skal være færdig med uddannelsen, og så skal man altså også bruge en kæreste til at hjælpe med at lave babyen. Det er ikke bare noget, man bare lige kan få skat, og sådan er det altså."

W: (Ligner en der tænker 'ja, bla, bla, bla,' og som om han slet ikke har hørt efter) "Jeg vil gerne hjælpe dig med at lave babyen mor".

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Min baby sparker

Mig: "Nej, stop så skat! Nu kører det helt af sporet du, der bliver altså ingen lillebror i lang tid, og lad os da nyde at vi så bare er dig og mig hele tiden, skriver hun.

I stedet fik han pandekager til dessert, som han havde lavet til frokost, efter vi havde været ude med kælken.

Du kan følge Amanda Sisses blog her.

Den nye sæson af De unge mødre starter på tirsdag på Kanal 4 med talkshowet De unge mødre - 10 år på tv.