Jesper takker for alle hilsner

Det myldrede ind med hilsner til Jesper Sørensen på hans Facebook, da han i sidste uge fyldte 17 år. Nu har Jesper så skrevet tak til alle. Og får også fortalt, at han havde en god fødselsdag – og så opfordrer han alle til at se de nye programmer, TV2 sender med ham.


Hilsnerne væltede ind, da Jesper havde fødselsdag i sidste uge. Flere tusinde sendte en hilsen enten ved at like eller direkte skrive en kommentar på Jesper Facebook da han fyldte 17 år.

LÆS OGSÅ: Derfor er Jesper så glad

Jesper Sørensen kunne umuligt svarer alle direkte, så nu har han valgt at takke på Facebook.

-Tak alle sammen. Tak for fødselsdagshilsnerne. Da der var så mange hilsner tænkte jeg hellere måtte lave en stor hilsen, skriver han, og fortæller også at han havde en god dag.

Sjælden sygdom

Samtidig benytter Jesper lejligheden til at minde om, at TV2 lige for tiden sender to nye dokumentarprogrammer om Jesper og hans venner fra hele Europa.

LÆS OGSÅ: De er vilde med Hayley

Jesper Sørensen har den sjældne genetiske sygdom, der hedder progeria, og han har netop afholdt et træf for alle børn med progeria i Europa. Det er det træf, TV2 skildrer i to udsendelser. Det første blev sendt i går tirsdag, mens del to løber over skærmen den kommende tirsdag klokken 20.

Sjov med vennerne

Filmene giver et godt billede af, hvordan børn med samme problem, nyder at have nogle dage sammen, hvor de bare kan være venner og havde det sjovt, uden hele tiden at skulle forholde sig til at være anderledes end de fleste andre.

LÆS OGSÅ: Hjalp sin datter til at dø

Det er to skønne livsbekræftende udsendelser, som nok skal få mange seere.

Organisationen Progeria Family Circle prøver hvert år at samle børnene til et træf. Det har længe været Jesper Sørensens ønske, at træffet skulle til Danmark. Efter hårdt arbejde og støtte fra mange sider, lykkedes det endelig i år at få et flot arrangement på benene.

Det fandt sted i august, og siden da er Jesper Sørensen startet på sin uddannelse til Ernæringsassistent i Ålborg. Et studie han er glad for, og som går rigtig godt, ifølge Jespers mor, Jette Sørensen.