Jonathan styrtede i døden

27-årige Jonathan Michael Mathiesen, der var blandt de 18 passagerer, der alle omkom, da deres fly søndag styrtede ned i Nepal.

Flyet var på vej til byen Jumla - cirka 350 kilometer vest for hovedstaden Katmandu, da det af endnu uvisse årsager styrtede ned i bjergene, skriver bt.dk.

Jonathan var netop blevet færdig med uddannelsen til læge og havde tidligere arbejdet på et Hospital i Nepal. Det var muligvis derfor, han befandt sig i landet, da han søndag styrtede i døden.

LÆS OGSÅ: 19-årig massemorder

Det oplyses desuden, at Jonathan var klanleder i Spejderforeningen De Danske Spejdere. På deres hjemmeside, skrumpen.dk, kan man læse følgende:

"Jonathan er en tapper og modig ung mand, der glædeligt hopper i Øresund iført boxershorts og uden udsigt til et håndklæde. Vel at mærke i januar måned. Jonathan har en fantastisk hukommelse, der nærmest på klokkeslættet registrerer, hvornår varerne i Irma er blevet for gamle. Det er måske ligefrem hukommelsen, der er hans hemmelige våben i Risk, hvor han af en eller anden grund har det med altid at vinde."

LÆS OGSÅ: Reddede sin fars liv

De 18 lomkomne fra flystyrtet er alle bjerget og bliver nu bragt til Nepals hovedstad, Katmandu, for at blive identificeret.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-