Judy reddet af sine to hunde

Judy var fuldstændig hjælpløs, da hun faldt om i sit køkken. I to døgn lå hendes trofaste hunde ved hende uden vand og mad.


Der er ikke noget at sige til, at 76årige Judy Muhe ikke kan holde tårerne tilbage, når hun taler om sine to golden retrievere. De trofaste hunde er faktisk skyld i, at hun i dag er i live.

Blev passet af hunde i to døgn

Judy lider af Parkinson og bor alene i Florida, og da hun en dag faldt om i sit køkken, lå hun på gulvet totalt hjælpeløs ude af stand til at kalde efter hjælp. I to døgn var hun ind og ud af bevidsthed, mens hun var fanget på køkkengulvet. Men hun var aldrig alene eller kold. Selvom hendes to hunde hverken fik mad eller vand i 48 timer, lå de konstant op af deres ejers svage krop.

LÆS OGSÅ: Hund fundet 4500 km fra hjemmet

Hundene holdt hende i live

Det fik en kæmpe betydning, fortæller Judy til ABC News, som har mødt den rørte og meget taknemmelige kvinde. Hun er slet ikke i tvivl om, at hundene er skyld i, at hun aldrig gav slip og mistede modet.

- De viste mig, at jeg ikke var alene, som hun siger.

Judy blev fundet af en veninde to døgn efter, som låste sig ind, da hun ikke havde hørt fra Judy. Da hun trådte ind, blev hun straks mødt af hundene, som førte hende ind til deres ejer i nød på køkkengulvet.
Se det gibende indslag her fra ABC News

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-