Kærlighed i luften

Der var kærlighed i luften, da det kinesiske par valgte at hænge ud fra en bjergside i deres bryllupstøj - 80 meter over jorden.

En dødsensfarlig men dog romantisk start fik det Kinesiske par på deres ægteskab, da de på deres bryllupsbillede valgte at hænge 80 meter over jorden. En opgave fotografen, Long Tien, ikke havde prøvet før.

Klatrekærester
Fang Jing og Lu Zhao er begge store ekstremsport entusiaster, og mødtes for første gang da de var ude og klatre. Så hvad kunne være mere passende på deres bryllupsbillede, end at hænge på en bjergside langt over jorden.

LÆS OGSÅ: Giftede sig med sin mands afdøde bror

Fang Jing og hendes mand Lu Zhao blev enige om et utraditionelt bryllupsbillede. De fik bragt bryllupstøjet ud til bjergsiden, hvor skydningen skulle foregå. I 3 timer hang og klatrede det kinesiske par, imens de poserede, så godt som de kunne, mens de hang i selerne på den store bjergside i den kinesiske by Liuzhio.

LÆS OGSÅ: Maria måtte aflyse sit bryllup. Gommen dukkede ikke op

Nervepirrende opgave
Efter 3 timers arbejde i luften udtaler fotografen, at han på et niveau faktisk nyder at klatre, men at det var en nervepirrende, svær men samtidig sjov opgave han havde fået. Han var lettet over, det ikke var et familiefoto, da det ville havde været noget af en udfordring. Men selvom det var en nervepirrende opgave, ville det ikke stoppe fotografen i at gøre det igen for et andet klippe klatrende par.