Kald det kærlighed

-Jeg har aldrig mødt nogen som dig, skriver Silas blandt andet på Instagram efter sejren i Vild med Dans. Han har lagt en stor- ja, en meget stor – tak ud på nettet til først og fremmest Sara Maria, men også til alle os andre.


-Ved slet ikke hvor jeg skal starte... TAK TAK TAK...!!!, sådan starter Silas Holst en opdatering på Instagram efter sejren i Vild med Dans.

Og hans kærlighedserklæring fortsætter:

LÆS OGSÅ: Delte glæden med et knus

-Først til dig kæreste Sara Maria, verdens bedste dansepartner - har aldrig mødt nogen som dig... Du er et fantastisk menneske, en gudsbenådet danser og gudskelov min ven.. Du har givet mig tre eventyrlige måneder. Og flere oplevelser end du aner...!!! Tak for alle dansene - tak for at holde mig ud - og TAK for at kunne udleve alle mine ambitioner...!!! Du er fantastisk

Lykkelig ind i sjælen

Men det er ikke kun Sara Maria, der får tak.

-Og tak til alle jer ude bag skærmen og i Forum Horsens... Tak for at have givet mig et minde for livet... Tak for alle jeres søde ord undervejs - I aner slet ikke hvor meget det betyder!!!

LÆS OGSÅ: Mit livs bedste måneder

-Det gør mig lykkelig helt ind i sjælen...!!! Tak for jeg må stå med verdens bedste dansepartner i hånden og et trofæ i den anden...!!!! Det betyder alverden.

Så smukt kan det siges.