Kathrine og Roy: nu går vi i parterapi

Kathrine og Roy fra tv-serien ”Vores Første Barn” på TV2 kæmper for parforholdet. Den kamp kan de ikke klare alene. Efter sommerferien går de i terapi.

I tv-serien "Vores Første Barn" på TV2, kæmper Kathrine Held Daugaard, 22, og Roy Tim Germansen Nielsen, 24, for at genfinde gnisten i deres parforhold. Det er ikke nemt. Det har det heller ikke været, efter kameraerne slukkede i februar. Men det unge forældrepar nægter at give op.

- Efter sommerferien begynder vi i parterapi, lyder det fra Kathrine og Roy i Odense, hvis lille datter, Maja, nu er 17 måneder.

- I maj havde vi et kæmpe skænderi. Da var det, at vi begyndte at overveje at gå i terapi. Vi har brug for at lære at tale med hinanden på en anden måde, så det ikke altid ender i råben og skrigen. Vi ryger ret hurtigt op i det røde felt, erkender Kathrine, som lige nu holder sommerferie fra sin uddannelse til radiograf.

Efter skænderiet i maj har hun og Roy, som læser til lastbilschauffør, haft det bedre sammen. Det var som om, skænderiet fik renset luften - for en tid. Alligevel mener de, at de har brug for professionel hjælp til at redde deres forhold.

- I stedet for at skændes hver dag, skændes vi nu måske kun hver anden uge, siger Kathrine med et smil. Hendes mor er psykoterapeut, og det er gennem hende, at de har fundet den parterapeut i Odense, de vil henvende sig til, når de kommer hjem fra deres sommerferie, som i år går til Kroatien.

- Nu har vi besluttet os for at prøve det af. Men først skal vi på ferie. Så tager vi det op bagefter, lyder det fra Kathrine.

Roy, som egentlig "ikke er meget for sådan nogle hjernevridere", er indstillet på at give terapien en chance.

- Vi vil jo gerne hinanden og familien. Hvis vi var lige glade, var vi gået fra hinanden for længst. Samtidig vil vi heller ikke bare blive sammen for Majas skyld. Det skal være ægte, forklarer han.

[email protected]

Læs hele det store interview med Kathrine og Roy i Ude og Hjemme nr. 28, som udkommer den 8. juli.