Kendt skuespillerhund kidnappet

Trille var en kendt og elsket del af skuespillerstaben i Skuespilhuset forestilling Onde Ånder, hvor den 14-årige pomeranian agerede skødehund for folkekære Kirsten Olesen. Men nu er Trille blev kidnappet og Kirsten Olesen måtte klare sidste forestilling alene.

I 30 forestillinger var den 14-årige pomeranian Trille med i Skuespilhusets teaterforestilling Onde Ånder, hvor det tillidsfulde kæledyr agerede skødehund for Kirsten Olesen. Men den folkekære skuespiller måtte klare den sidste forestilling uden sin firbenede hjælper. Trille blev nemlig kidnappet på vej til teatret her den 15. november.
Det er Trilles ejer, Mia Katrine Kastrup, der i håb om at finde sin elskede hund, nu står frem med historien.

LÆS OGSÅ: Hund reddet fra sultedøden

Tog trille i favnen

- Vi var på vej til den sidste forestilling, da Trille omkring klokken 18.30 blev stjålet ved Amaliehaven. Trille gik løs og hun var kun udenfor mit synsfelt et kort øjeblik. Bagefter husker jeg tre personer, der havde gået lige bag os. Da Trille var væk, så jeg, at den ene af de tre vendte sig fløjtende om. Jeg tror her bagefter, at han havde taget Trille op i favnen. Det er en utrolig tillidsfuld hund, så det havde været nemt at gøre, fortæller Mia, som er meget påvirket af sagen.
Netop Trilles tillidsfuldhed havde gjort den anvendelig i teaterforestillingen, hvor den hver gang glad og frisk spillede med på scenen i halvanden time - hver gang som skødehund for Kirsten Olesen, der blandt andet spillede overfor Henning Jensen.

En del af familien

For Mia er det blevet meget tomt siden Trille forsvandt.
- Jeg er virkelig ked af, at hun er væk. Hun var en del af familien. Trille var oprindeligt min farmors hund og jeg overtog den, da min farmor døde den 17. oktober i år. Derfor betyder Trille særligt meget for mig. Jeg håber virkelig, at nogen kan hjælpe mig til at få Trille tilbage, siger hun.
Trille er nu efterlyst hos politiet, Dyreværnet, Dyrenes Beskyttelse, på facebook og via diverse hundeforums. Herudover har Mia også sat sedler op rundt omkring i København.

LÆS OGSÅ: Familiens bortførte hund befriet efter fire år

Måske solgt i Polen

- Men det her handler ikke kun om min hund. Jeg ved, at der er mange andre, der har fået stjålet deres hund. Mange hundetyverier bliver begået af folk, der har til hensigt at sælge hunden og tjene penge. Hvis ikke i Danmark, så i andre europæiske lande som for eksempel Polen. Nogen er simpelthen bare folk, der vil have en hund til sig selv, siger Mia.

Talte gennem Trille

På Skuespilhuset var det med stor tristhed, at skuespillerne modtog meddelelsen om Trilles mystiske forsvinden. Den sidste forestilling blev da også noget anderledes, da hovedpersonen Kirsten Olesen gennem det meste af forestillingen taler gennem Trille.
Har man oplysninger om Trille, så kan Mia Katrine Kastrup kontaktes på tlf. 31 78 87 19