Kimberly fik kæresten dømt for at læse hendes sms'er

Danni mistænkte Kimberly for at være utro og skaffede sig adgang til at læse hendes fortrolige sms-beskeder. Mistanken blev bekræftet, men kommer til at koste vestjyden 2000 kr i bøde. For Kimberly meldte sin, nu forhenværende, kæreste for at krænke brevhemmeligheden, og fik ham dømt. Danni var selv utro, giver hun igen.

Kimberly anmeldte sin kæreste Danni for at læse hendes sms\'er

Det var kærlighed ved første blik, da Kimberly McCarthy, 26, og Danni Lundorff Viborg, 28, mødtes i Esbjergs natteliv i sommeren 2009. De forelskede sig, flyttede sammen, og købte senere millionvilla i St. Darum. Forelsket lagde de store planer for fremtiden, men sådan gik det ikke.

Den helt store kærlighed er i dag afløst af had, problemer og gensidige beskyldninger om alt mellem himmel og jord.

Første dom af sin slags i Danmark

For kort tid siden blev Danni som den første nogen sinde i Danmark dømt for at have krænket sin kærestes brevhemmelighed ved at læse hendes sms-beskeder. Han mistænkte Kimberly for utroskab og skaffede sig i hemmelighed adgang til hendes fortrolige sms-beskeder på hendes mobiltelefon.

LÆS OGSÅ: Anita var utro til sit bryllup

Danni fik sin mistanke bekræftet, men visheden kommer til at koste ham 2000 kr. i bøde plus en række omkostninger. Den vestjyske kleinsmed tager dommen med stoisk ro.

- Jeg ville gøre det igen, fortæller han.

Han var selv utro først

Efter stor medieomtale har Kimberly besluttet at fortælle Ude og Hjemme sin version af kærlighedsdramaet. Hun står til økonomisk ruin og en bet på langt over 100.000 kr., når og hvis parrets hus engang bliver solgt.

LÆS OGSÅ: Lotte fra Amalies Verden hyrede privatdetektiv

Hun svarer igen på de beskyldninger om utroskab, som Danni har rejst, og hun tilgiver ham aldrig, at han krænkede hendes privatliv. Hun lever nu et hemmeligt sted i Vestjylland, og forsøger psykisk at komme til hægterne efter den hadefulde og problematiske opgør med ekskæresten.

- Det var Danni der begyndte med utroskab, og efter det blev han aldrig igen den mand, jeg engang forelskede mig i, fortæller Kimberly.

Slut med kærligheden

De seneste måneder er det via sms føget med beskyldninger om alt muligt mellem de to ekskærester. Tingene er kørt helt af sporet.

Kimberly har anskaffet sig ny telefon og computer, som ekskæresten ikke kan få adgang til.

- Jeg troede, jeg havde fundet den helt store kærlighed. Nu holder jeg mig i ro et stykke tid med hensyn til kærester, siger Kimberly.

LÆS OGSÅ: Utroskab ødelagde Janes liv

Danni fortæller i et interview med Ude og Hjemme, at han vil lade advokaterne finde ud af, hvordan det fælles bo skal deles.

- Hvorfor skulle jeg tale med én, der har været mig utro, og bagefter melder mig til politiet? spørger Danni.