Klonede sin hund

Danielle kunne ikke undvære sin hund, som hun havde levet sammen med i 17 år. Så hun fik den klonet.

Nogen vil måske sige, at det er slut, når det er slut. Men hvad nu, hvis man er så glad for det, man har, at man gerne vil have det til at vare evigt? Det fandt Danielle en løsning på.

Skabte to kloner

Da hendes hund, Trouble, døde i 2008, var hun ikke villig til at give slip på sin følgesvend gennem 17 år. Derfor sendte Danielle dna fra Trouble til en sydkoreansk dna-virksomhed, Sooam Biotech, for at skabe ikke bare én, men hele to kloner af Trouble. I dag bor hun sammen med to hunde, som hun kalder for henholdsvis "Double Trouble" og "Triple Trouble". De ikke bare ligner Trouble på en prik. De opfører sig præcis som Trouble. De ER Trouble.

LÆS OGSÅ: Gris og hund er de bedste venner

Klonet i 2005

Proceduren er så omstændig, at den koster over en halv million kroner. 41-årige Danielle Tarantola, der bor i Staten Island i New York, USA, fortryder dog på ingen måde sit valg. Hun hørte første gang om muligheden, da en hund af racen afghansk mynde blev klonet i 2005. Trouble, Double Trouble og Triple Trouble er af racen Lhasa Apso, og ifølge Danielle har de en fantastisk personlighed.

LÆS OGSÅ: Sådan forstår du din hund bedre

Fulgte med via web-cam

- Jeg elskede ham så højt, og da jeg opdagede, at jeg kunne få hele oplevelsen igen - lige fra han var hvalp - måtte jeg bare gøre det, fortæller Danielle, som er skilt og single.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest populære hunderacer i Danmark

Double Trouble kom til verden i oktober 2011 - og Triple Trouble fulgte efter én måned senere. Danielle fulgte med derhjemme fra stuen via et web-cam.

Mere imødekommende

- Det var helt utroligt. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive vidne til noget lignende, fortæller Danielle, der er tidligere Wall Steet-børsmægler.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne redder dyr i nød

Ligesom deres forgænger elsker Double Trouble og Triple Trouble at gemme sig under sengen. Den eneste forskel, Danielle umiddelbart kan se, er, at Double Trouble er en lille smule venligere og mere imødekommende en Triple Trouble. Men det er måske heller ikke altid lige rart at være tredje led?