Kvalte sin rival med plastikpose

24-årige Emilia var gravid med sin gifte elsker, da de i fællesskab besluttede at udrydde hans kone.

Ude og Hjemme besøgte Emilia

Emilia Carr var højgravid og rejste sig med besvær. Det bankede på hoveddøren til den nedslidte hytte, hvor hun boede med sin mor og sine tre børn. Det var nu tredje gang denne dag, at der stod to betjente udenfor klar til at køre hende til afhøring. Men denne gang blev den sidste. Hun blev fængslet og sigtet for drab.

Ude og Hjemme er fulgt i sporet på en af de mest bemærkelsesværdige drabssager i USA. Den endte med at koste Emilia Carr en dødsdom i februar 2011.

En uhyggelig baghave

Men først blev vi ledt til det lille bysamfund McIntosh, der på en solbeskinnede søndag emmer af sydstatsidyl. Men ikke alt er, som det skal være i det stærkt religiøse område af Florida.

LÆS OGSÅ: Min kidnappede datter kom hjem igen

Kort herfra i Boardman, der er en forsamling af få huse tæt på nogle af Floridas mange sumpe, blev den 26-årige Heather Strong trukket ind i en skurvogn i Maria Zayas baghave. Hun blev fastspændt til en stol med gaffatape og fik en gul plastpose over hovedet. Her blev hun kvalt langsomt, mens hun tryglede for sit liv. Til sidst hjalp hendes mand døden på vej ved at holde sit fastspændte offer for mund og næse. Men han var ikke alene om det.

Ingen beviser mod Emilia

Da Joshua Fulgham blev anholdt i marts 2009, en måned efter drabet, brød han sammen og tilstod. Også at hans elskerinde gennem flere år, 24-årige Emilia Carr, var med til at begå drabet. Men i modsætning til Joshua Fulgham, hvor både dna-beviser og fingeraftryk knyttede ham til forbrydelsen, var der intet teknisk bevis mod Emillia Carr. Og hun nægtede alt. To kriminalbetjente afhørte hende intensivt. Men kom ingen vegne.

LÆS OGSÅ: Jeg solgte min krop

- Jeg er uskyldig. Jeg var slet ikke på stedet, lød det fra hende.

På det tidspunkt var der et stort pres på Emilia Carr. Hun var gravid i ottende måned. Og barnets far var såmænd Joshua Fulgham.

Ville fjerne rival

De to betjente arbejdede ud fra den teori, at Emilia Carr deltog i drabet, fordi hun ved at fjerne Heather kunne sikre sig Joshua helt for sig selv. Den ene betjent sagde det ligeud i tv-programmet Prison Diaries.

- De var rivaler. Emilia ville have Josh. Men Josh ville altid gå tilbage til Heather pga. børnene. Emilia havde brug for at eliminere konkurrencen.

Med Joshua Fulgham bag tremmer benyttede de to betjente en ny strategi for at få Emilia til at erkende. De allierede sig med Joshuas søster Michelle, der kendte Emilia godt. Betjentene udstyrede hendes bil med skjulte mikrofoner og bad Michelle arrangere et møde med Emilia. Det skulle vise sig at give et gennembrud i efterforskningen.

Indrømmede mordet på bånd

Da Michelle sad i bilen med Emilia lagde hun ud med at sige til Emilia, at hun havde talt med Josh, og at hun nu ville have den rigtige historie fra Emilia.

Følgende er direkte afskrevne citater fra politiets aflytning:

Michelle: Fortæl mig, hvad der skete denne nat?

Emilia: Hun (Heather) prøvede at flygte. Men han (Joshua) trak hende tilbage.

Michelle: Døde Heather fredfyldt, eller…forsøgte hun at gøre modstand?

LÆS OGSÅ: Gifter sig med sin søsters morder

Emilia: Yeah. Hun gjorde modstand. Jeg hjalp ham med at tape hende fast til stolen.

Michelle. Hvad skete der så?

Emilia: Vi puttede en pose over hendes hoved. Vi prøvede at brække hendes hals. Men det kunne vi ikke.

Michelle: Hvorfor forsøgte DU at brække hendes hals?

Emilia: Jeg tænkte, at det ville være hurtigt og smertefrit.

Indrømmelsen gjorde, at Emilia Carr blev hentet ind for tredje gang. Og denne gang blev aldrig hun løsladt.