Lå i respirator i fem dage

Bodil Jørgensens tre børn kunne for første gang siden ulykken i torsdags tale med deres mor i går


Den populære skuespiller Bodil Jørgensen har været i livsfare, siden hun faldt af en traktor i torsdags under optagelserne til filmen "Far til fires vilde ferie." I fem dage har hun ligget i respirator, mens hendes chokerede familie holdt vejret og håbede på fremgang.

Et helvede for familien

-Det har selvfølgelig været et helvede, men nu ser det lysere ud, siger skuespillerens mand Morten Søborg til BT.
I går, søndag, kom Bodil Jørgensen endelig ud af respiratoren og hendes tre børn, der er mellem seks og sytten, kunne for første gang tale med deres mor.
Det er et held, at der hverken er sket noget med hendes hjerne eller rygrad. En stor del af kroppen er dog hårdt kvæstet. Hun har brækket begge kraveben og alle sine ribben. Hendes nyre og lever er beskadiget, og i fredags blev hendes bækken sat sammen.

Slipper uden mén

Familien er naturligvis lykkelige for, at de igen er i kontakt med hende, og at lægerne mener, at Bodil Jørgensen slipper gennem ulykken uden mén.

- Det er en stor lettelse, at vi igen kan tale med hende, og vi regner med, at hun kommer ud af intensiv afdeling i dag eller i morgen. Nu har hun brug for så meget ro og hvile som muligt, siger Morten Søborg til BT.

Det bliver Kirsten Lehfeldt, som erstatter Bodil Jørgensen i de sidste optagelser af Far til fire-filmen. Paprika Steen afløser hende i Tivolirevyen, Tivoli Tam Tam.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-