Læge holdt kvinde som sexslave: 10 års fængsel

En 30-årig svensk kvinde troede, hun skulle på en romantisk date med en ung læge. I stedet bedøvet og bortført. Hun skulle være hans sexslave. Nu har sexmonsteret fået sin straf.

Gummimaskerne blev brugt som forklædning, da Martin Trenneborg kørte sit bevidstløse offer fra Stockholm til Skåne.

De næste 10 år skal den 38-årige svenske læge Martin Trenneborg på egen krop mærke, hvordan det er at blive holdt indespærret uden mulighed for at undslippe.

For lægen bliver det dog under mere menneskelige forhold end dem, han udsatte en 30-årig kvinde for i september i fjor.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen makeover: Kort og blond

Dengang forgiftede lægen kvinden under en date og bortførte sit bevidstløse offer fra Stockholm til en ødegård i Skåne. Her holdt han hende fanget i næsten en uge.

Nu har retten idømt lægen 10 års fængsel, og han skal betale 180.000 kr. i erstatning til sit offer. Han blev dog frikendt for voldtægt.

I præmissen for dommen hedder det: ”Formålet med at bortføre sagsøgeren (kvinden, red.) var dels at skade hende, ved at holde hende indespærret i lang tid, dels at tvinge hende til at være kæreste og en fremtidig sexpartner”.

38-årig Martin Trennenborg.

Skulle være sexslave

De to fik kontakt på en datingside og mødtes den 10. september i hans lejlighed i Stockholm. Næste dag kørte de til hans ødegård nær Axeltorp i Skåne, og her udtænkte han de sidste detaljer af sin djævelske plan.

Parret tog tilbage til hans lejlighed i Stockholm, hvor han bød hende på champagne og jordbær, som var forgiftet med et bedøvelsesmiddel.

LÆS OGSÅ: Min mand fik barn med en anden

Han transporterede den bevidstløse pige til sin bil med en kørestol, og for ikke at blive genkendt, brugte han gummimasker til at forklæde dem begge.

På ødegården havde manden gennem fem år bygget et fængsel i baghaven. Her påtænkte han at holde op til seks kvinder indespærret ad gangen. Den 30-årige skulle være det første offer. På et tidspunkt truede lægen kvinden med, at hendes mor ville blive det næste offer.

Bunkeren er 60 kvadratmeter, lydtæt og flugtsikker. To ståldøre med kodelås og låsepaler gjorde det umuligt for hende at flygte. Der er hverken vinduer eller ventilation.

Da kvinden vågnede af bedøvelsen, tvang lægen hende til at underskrive en sexkontrakt. Ifølge kontrakten forpligtigede hun sig til at ”have samleje og oralsex, samt til at fjerne sine kønshår og pierce sig selv”.

Nægtede hun samleje, kunne det koste hende yderligere 100 dage i fangenskab. Et flugtforsøg ville blive straffet med ekstra fem år.

LÆS OGSÅ: Tog sit liv på selvmordsklinik: Simons rørende farvel

Kvindens mareridt endte den 17. september efter seks døgn. Lægen kørte kvinden til Stockholm for at hente tøj i hendes lejlighed, men låsen var skiftet. Et skilt på døren fortalte, at pårørende havde alarmeret politiet og meldt kvinden savnet.

Det fik lægen til at køre kvinden til politigården, hvor han med en pistol truede hende til at fortælle, at hun var i god behold. Men politiet fattede mistanke og anholdt manden.

Læs mere om sagen her: Læge holdt kvinde som sexslave