Læge stjal børn og solgte dem

En læge har i retten erkendt, at hun stjal syv nyfødte babyer og solgte dem videre. Hun fik mellem 900 og 20.000 kroner per barn.

En kinesisk fødselslæge har i retten erkendt, at hun stjal syv nyfødte børn fra hospitalet og solgte dem videre. Den kvindelige læge er blot én af flere personer, som er impliceret i en tragisk sag om menneskehandel i Fuping i den kinesiske Shaanxi-provins.

LÆS OGSÅ: Jeg fik min datter igen

Løj børnene alvorligt syge

De syv børn forsvandt alle fra hospitalet i perioden november 2011 til juli 2013, efter forældrene af lægen var blevet informeret om, at deres børn var alvorligt syge. På denne baggrund fik hun forældrene til at frasige sig forældremyndigheden over børnene.

LÆS OGSÅ: Biltyv stjal baby og bil

Solgt videre til mellemmænd

Lægen smuglede herefter de raske børn ud fra hospitalet og solgte dem videre til mellemmænd. Seks af børnene er nu reddet og tilbage hos forældrene, mens en lille pige døde under bortførslen.

LÆS OGSÅ: Fandt sin mor på facebook

Ville tjene penge på børnene

Den kvindelige læge, der ellers har modtaget flere priser for sit arbejde, nægtede sig i begyndelsen skyldig. Ifølge hendes forsvarsadvokat gav forældrene frivilligt børnene fra sig. Siden har hun dog erkendt, at der lå økonomiske grunde bag hendes handlinger.

LÆS OGSÅ: Fandt nyfødt baby juleaften

Kriminelt netværk optrævlet

Prisen for en nyfødt baby svingede ifølge lægen mellem 900 og 20.000 kroner. Siden hendes tilståelse er et større kriminelt netværk blevet optrævlet. Handel med babyer er et stort problem i Kina, selv om forbrydelsen kan give dødsstraf. Herunder spiller landets et-barns-politik en væsentlig rolle.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-