Landede i havet med forlovede

Det skulle være romantisk og spektakulært. Det skulle overgå mange andre snedigt udtænkte frierier med flere længder. Men Eric Baretto var så fokuseret på at få et ”ja” fra sin kæreste, at han helt glemte havet under ham. Det blev uforglemmeligt og - vådt.

Eric Baretto og hans forlovede er her ved at blive reddet i land af surfere.


For nogle kan det ikke blive romantisk nok. For andre kan det ikke bliver overraskende nok. De frier til deres kæreste på storskærm til fodbold med tusindvis af tilskuere. Eller i propfyldte storcentre med indmarcherende tamburkorps. Eric Baretto fra San Diego i USA ville gøre det hele lidt mere romantisk og mindst ligeså overraskende. Han ville fri til sin kæreste i en luftballon med lyset fra den nedgående sol over Stillehavet i hendes øjne.

Eric fik sit ja

LÆS OGSÅ: Kamilla sparkede sig fri af voldtægt

Det hele skete her forleden ved en strand nær Cardiff-by-the-Sea nord for San Diego i Californien, USA. Starten gik forrygende. Ballonen steg til himmels og det betagende syn af Stillehavet rejste sig. Det var her under disse rammer, at Erik Baretto fik sig "ja".

Blæste ud over havet

Men så begyndte det, at gå galt. For ballonen ville ikke som Eric havde forventet. Den stak ud mod havet væk fra kysten. Og den forelskede ballonskipper så ikke anden mulighed end at lade ballonen gå ned i bølgerne.
Til alt held lykkedes det ham dog at få nogle surfere til at snuppe et reb og herfra fik man langsomt trukket den enorme ballon ind mod kysten.
- Det var uforglemmeligt. Det er alt, jeg kan sige. Men jeg tror ikke, at vil vil gøre det igen, lød det fra ham, da han og hans forlovede endelig kunne sætte fødderne på land.

LÆS OGSÅ: Roede 4800 km for at fri

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-