Lille pige stjæler hele showet

Hun har fat i koreografien,og hun udfører de trin, som de har aftalt. Men hun gør meget mere end det, denne lille yndige pige. Hun kan tydeligvis ikke stå stille. Musikken i kroppen vil ud, og hun underholder ikke kun en hel sal fuld af forældre med sin sjove dans. Videoen er et hit i hele verden.Læg mærke til pigen nummer to fra højre. Alle de andre piger er lidt generte og udfører forsigtigt de indøvede lidt stive dansetrin. Mens denne særlige pige formår at fortolke den kedelige koreografi på sin helt egen langt sjovere måde.

Læs også: 15 millioner blev rørt af denne video

Det er imponerende så modig og fri den lille pige kan være. Og folk i salen er da også henrykte over hendes glæde ved dansen. Hun er hverken genert eller forsigtig, men stepper, hopper, klapper og laver sjove ansigter under hele dansen, fuldstændig upåvirket af de andre danserinders forsigtige trippen.

Læs også: Efter 56 år. Han danser stadig for hende

Et sted i salen må sidde et par forældre og være meget stolte. Deres lille pige har et dansetalent, som ikke vil lade sig tæmme af den dødsyg koreografi.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-