Lille Sophie kvalt i persiennesnor

Midt i sin egen dybe sorg kæmper Danielle Hudson, 28, for at undgå forfærdelige ulykker som den, der tog livet af hendes egen lille datter Sophie på bare 2 år.

Danielle Hudson beskriver sin lille datter Sophie som et glad og aktivt lille energibundt.

-Hun var en meget kærlig og glad lille pige, siger Danielle til hjemmesiden for de engelske avis Mirror. Danielle fra byen Sunderand er tydeligt plaget af sorgen over sin lille datters død.

Kvalt i en snor

LÆS OGSÅ: Sammen på den sidste rejse

Sophie Allen på bare to år blev kvalt i en persienne-snor, da hun legede gemme med sin storebror, Jayden, 4.

-Sophies bror kom ind til mig og sagde, at Sophie sad fast. Jeg forstod ikke rigtigt, hvad han mente, men troede bare, at han ikke kunne finde hende. Men han blev ved at sige, at hun sad fast, så jeg gik ind i hendes værelse, og jeg kunne se en skygge bag gardinet, forklarer Sophies mor, Danielle.

-Jeg trak gardinet fra, og der hang Sophie med en persiennesnor rundt om halsen.

Prøvede at redde Sophie

LÆS OGSÅ: Drømmeferien endte i tragedie

Lynhurtigt fik Danielle sin lille datter fri af persiennesnoren og løb ned af trappen med sin datter. Omgående forsøgte Sophies far, Peter, at genoplive Sophie, mens Danielle ringede efter en ambulance. Men forgæves. Lille Sophie på bare to år var blevet kvalt i snoren fra persiennen.

Sorgen og chokket ramte de ulykkelige forældre hårdt. Men midt i den lammende sorg fandt de alligevel kræfter til at kæmpe. De besluttede at åbne en Facebook-side, for at gøre andre forældre opmærksomme på, hvor farlige persiennesnore kan være.

Vores helvede

-Alle forældre tror, at dette kan aldrig ske for os. Men der tager de fejl. Vi vågnede og fandt Sophie hængende fra en persienne snor i sit værelse. Vi havde bundet snoren til gardinstangen fordi vi så troede, at hun ikke kunne få fat i den. Vi troede, at vi havde gjort alt for at vores lille, smukke engel skulle være sikker i sit værelse, skriver forældrene på Facebook.

LÆS OGSÅ: Hvad hedder du? Jeg elsker dig

-Del og inviter. Bed alle om at like denne side, og hjælp med at sikre, at sådan en ulykke aldrig igen skal ske for et fantastisk, smukt og kærligt barn. Og hjælp os med at sikre at andre forældre aldrig skal opleve den tragedie og det helvede, vi lige nu befinder os i.

Og advarslen er nødvendig. I Storbritannien dør der årligt et barn under tre år, fordi de bliver kvalt i en persiennesnor. I alt har 15 små børn mistet livet på den måde siden 2010.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-