Line kan blive seernes favorit

Line eller Krummesøster Stine startede Vild Med Dans med masser af fart og godt humør. Hun bliver en af seernes helt klare favoritter.


Line Kruse åbnede ballet med en forrygende cha cha cha med sin partner Michael Olesen. Ligeså sød og charmerende hun var som barneskuespiller i Krummefilmene, ligeå charmerende og fuld af fart var hun i Vild med Dans.

Jeg lavede fejl

LÆS OGSÅ: Claus tog mor med på job

-Jeg blev bare så glad, da vi gik videre. For jeg synes selv, jeg lavede en del fejl. Men så er der så meget mere at træne på, sagde Line, lige efter Vild med Dans premieren var slut.
Dommeren kunne nu godt lide Lines dans og placerede dem som nummer 3 med 11 point.
Men alt tyder på, at seerne kunne lide Line og Michael endnu bedre.

Jublede af glæde

-Tak for støtten fra alle der stemte. Men hvor var jeg nervøs, og det var slet ikke skuespil, at jeg jublede med et højlydt JA, da vi gik videre.
Line havde taget sin datter Karen-Marie med ind at se konkurrencen. De tre andre børn er endnu lidt for unge til at være med.
For når Line ikke danser i tv, er hun mor til fire børn. Fire børn der med masser af aktivitet kræver sin mor.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-