Lottovinder giver 240 millioner til de fattige

Margaret Louhrey er en kvinde med hjertet på det rette sted. Da den fattige kvinde for nylig vandt omkring 250 millioner i Lotto, besluttede hun at give 240 millioner væk for at hjælpe andre fattige til at få et job og klare sig selv.

Margaret er en yderst gavmild dame.


Margaret Louhrey fra Nordirland havde hele livet været fattig som en kirkerotte, da hun for nylig vandt, hvad der svarer til en kvart milliard kroner i EUROMillions Jackpot.

Men i stedet for at leve det søde liv i overflod besluttet Margaret at give omkring 240 millioner til de fattige i sin hjemby, Strabane.

LÆS OGSÅ: 3-årig reddet efter 11 dage i ødemarken

Ved selv hvor hårdt det er

Selv beholder hun kun omkring 10 millioner.

- Jeg har tilbragt halvdelen af mit voksne liv med at være arbejdsløs og den anden halvdel på minimumsløn, så jeg ved alt om, hvor hårdt det kan være, siger Margaret til Daily Mirror.

De mange millioner, hun giver væk, skal gå til at skabe arbejdspladser og give folk en chance for selv at ernære deres familie og drive forretninger.

LÆS OGSÅ: Fik modelkontrakt efter jubelscene


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-