Maddie-sagen: Politiet er klar til nye anholdelser

Siden Madeleine McCann forsvandt fra forældrenes ferielejlighed i Portugal i 2007 har der ikke været meget til tydede på, at den lille pige igen ville komme hjem til sin mor og far. Men det kan måske ændre sig nu, hvor britisk politi har udsendt en arrestordre.

Lige siden at Madeleine MacCann forsvandt i 2007 har det været et mysterium, hvad der er sket med den lille pige. Men nu har det britiske politi netop sendt en arrestordre til portugisisk politi, hvor de anmoder om lov til at anholde og afhøre tre personer i sagen om den forsvundne Madeleine McCann. '


Læs også: Maddies forældre: Vi giver aldrig op

Ifølge avisens oplysninger drejer det sig om tre indbrudstyve, der hærgede det ferieområde, hvor familien McCann boede. Politiet mener netop, at mændene er interessante, fordi de i timerne efter den lille piges forsvinden ringede til hinanden adskillige gange.

Første anholdelser siden 2011

Britisk politi skulle angiveligt være på vej til Portugal for at foretage anholdelserne, skriver den engelske avis The Mirror, og hvis anholdelserne bliver en realitet, så vil det blive de første anholdelser, siden sagen blev genoptaget i 2011. Nyheden om anholdelserne glæder selvfølgelig Maddies forældre, men de vælger dog at holde fødderne på jorden, indtil der sker en udvikling i sagen.


Læs også: Gennembrud i Maddie-sagen efter tv-program


Et vigtigt spor

- Kate og Gerry ønsker ikke at sætte for høje forventninger, men de er klar over, at det kan være et vigtigt spor, siger deres talsmand til The Mirror. Tyvene er især interessante, fordi de få dage før Maddie forsvandt brød ind i en anden ferielejlighed, hvor der befandt sig et barn. Tyvene blev dengang jaget væk.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-