Maggie My bliver tv-stjerne

Vild med Dans-ægteparret, Silas Holst og Johannes Nymark, har besluttet at lukke danskerne helt ind i deres hjem. De har sagt ja til at lade et filmhold følge dem i disse dage, hvor de sammen med Louise Sjødahl Mahnkopf er ved at bygge en ny hverdag op som forældre til lille Maggie My. Resultatet bliver sendt på tv. Se de nyeste billeder her.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

12-årige Simon har aldrig haft en ven

Fra mobbeoffer til skønhedsdronning

Hør 4-årig dreng ringe 112 med kært problem

-Det er alletiders mulighed for at slå et slag for regnbuefamilier, siger Silas Holst.

-Vi er på mange måder en almindelig familie, bare med to fædre og en mor. Jeg håber, vi ved at stå frem på tv, kan støtte andre homoseksuelle i at leve deres liv, uden at blive mødt af fordomme.

LÆS OGSÅ: Silas får en lur med baby

Silas Holst er blevet fulgt af et tv-hold gennem et halvt års tid. De var med på sygehuset, da Louise fødte. Godt nok ikke inde ved selve fødslen men alligevel.

Følger Silas tæt

-Man vænner sig hurtigt til at have to tv-folk omkring sig. Det har slet ikke generet. De er der bare, siger Silas, som synes tv-holdet er flinke mennesker.

LÆS OGSÅ: Her er Silas lille baby

Kanal 4 har siden foråret 2014 fulgt Silas på tæt hold, og kan vise alle de udfordringer, kampe og glæder, der følger med, når man som ægtemand og far skal til at stifte en familie. De har været med både op til og under fødslen, og tv-holdet vil frem til juleaften følge hverdagen, når småbørnsfamilielivet skal forenes med karrieren i det nye far, far og mor liv.

Se med til foråret

Udsendelsen med regnbuefamilien vil blive sendt på Kanal 4 efter nytår.

LÆS OGSÅ: Silas gemte sig og græd

Silas og Johannes blev fædre til lille Maggie My lørdag 20. september, da fødte deres veninde, Louise Sjødahl Mahnkopf deres første barn. De bor alle sammen i et nyindkøbt hus i Brønshøj, hvor de er i fuld gang med at bygge et liv op som en rigtig regnbuefamilie.

Her kan vi vise nogle af de søde billeder, parret har lagt på deres Instagram-sider.

Så sød er lille Maggie My.Johannes Nymark, Louise Sjødahl Mahnkopf og Silas Holst bare en uge før fødslen af lille Maggie My.Johannes og Maggie My i en stille hyggestund.
Her i huset i Brønshøj lever en ægte regnbuefamilie.
Parrets hund, Batman, er også en del af familien.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-