Maggie Mys første jul

Allerede et par uger ind i årets Vild med Dans blev to af deltagerne far til en skøn lille baby. Johannes Nymark og Silas Holst valgte at kalde hende Maggie My. På søndag er der gensyn med Vild med Dans, når TV2 sender Vild med Dans – julebal. Her er der gensyn med Maggie My.


Silas Holst og Johannes Nymarks lille Maggie My har oplevet sin første jul.

Vild med Dans var kun nået til afsnit 2, da en af de største begivenheder under tv-serien fandt sted. Dårligt var Johannes Nymark og Silas Holst færdige med at danse den 19. september, før de hastede afsted for at være med til deres datters fødsel.

Massevis af billeder

Lørdag morgen den 20. september kl. 9.27 fødte Louise Sjødahl Mahnkopf så sit og de to fædres barn. Den lille pige vejede 3.416 gram og var 51 cm lang.

LÆS OGSÅ: Liza nåede sit livs store drøm

Siden har familien taget massevis af billeder af den dejlige pige, og der blev selvfølgelig også fotograferet til jul.
Allerede lillejuleaftens blev der taget et yndgit portræt af Maggie My.


Juleaftens dag sidder Johannes så sammen med Maggie My, sine forældre, Kate og Bo Nymark, samt sin søster, Katrine, og hygger sig inden julemiddagen.Maggie My klædt i sin lyserøde julekjole sammen med Silas Holst juleaften.

"Der var en der allerede gik under bordet under forretten…" skriver Silas Holst på Instagram om dette billede af sin datter.

Der var selvfølgelig også gaver juleaften, og Johannes Nymark røber på Instagram, hvad han fik af sin mand, Silas Holst: Et nyistandsat og nystemt flygel.

LÆS OGSÅ: 10-årig får sit livs bedste gave
-Jeg har da aldrig fået så sød og gennemtænkt og helt i gennem perfekt gave. TAK, skriver Johannes.

På søndag er der så mulighed for at gensyn med Vild med Dans. Da sender TV2 Vild med Dans - julebal, hvor vi blandt andet kan opleve en forrygende Silas Holst danse Dirty Dancing med sin partner Sara Maria Franch-Mærkedahl.