Mette er forsvundet

Foreløbig er det et mysterium for alle, at Mette Hoffmann har kunnet forsvinde sporløst. Den 17-årige pige fra Fredensborg lider af anoreksi og er formentlig stukket af fra sine forældre for at undgå at komme i behandling. Men situationen er kritisk for ubehandlet anoreksi kan være livstruende.

17-årige Mette Hoffmann har nu været sporløst forsvundet en måned. Politiet har nu opgivet at lede mere efter hende.


Det er en trist statistik, som 17-årige Mette Hoffmann er oppe imod. Langt de fleste personer, der har været forsvundet en måned, bliver som regel fundet som døde. Men det kommer ikke til at ske i dette tilfælde, mener Nordsjællands Politi

Kan gemme sig

Til Dagbladet BT lufter politiet den teori, at Mette kan gemme sig hos andre anorektikere, som hun har haft kendskab til over facebook. Foreløbig er der dog intet at gå efter. Alle spor er endt blindt. Så foreløbig er eftersøgningen indstillet.
- Vi ved ikke, hvor hun er. Der bliver ikke gjort mere i øjeblikket, for vi ved ikke, hvor vi skal lede, forklarer politikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi til BT.

LÆS OGSÅ: Brudgommen kom aldrig

Organisationen Missing People har dog hele deres netværk via Facebook i gang med at søge - selvom man også her kun har haft sparsomme spor at gå efter. Der har dog været sikre tegn. Men det er længe siden. Faktisk stammer de sidste livstegn fra den dag, hun forsvandt.

Set i Hillerød

- Vi ved med sikkerhed, at Mette har befundet sig i Hillerød lørdag den 6. december 2014, hvor hun er set i Arkaderne. Vi ved også, at hun har taget toget mod København, og vi ved, at under togturen får vi sidste signal fra hendes mobiltelefon i Valby, oplyser Missing People på deres facebook-side.

LÆS OGSÅ: Fortiede at min datter skulle dø

Da den spinkle Mette Hoffmann forsvandt netop den 6 december, var hun i behandling for spiseforstyrrelse på Bispebjerg Hospital. Denne dag var hun dog hjemme på weekend hos sine forældre i deres hjem i Fredensborg. På et tidspunkt gik hun over til naboen for at lege med deres kattekillinger, men kom aldrig hjem igen. Siden da blev hun spottet på et overvågningskamera i Hillerød, hvor hun formentlig er hoppet på S-toget mod København.
Hvis du har set Mette eller ved noget om, hvor hun befinder sig, kan du kontakte politiet på 114.