- Min død skal redde andre liv

Da Liang lå for døden, havde han ét eneste ønske. Han ønskede sig, at hans organer ville redde andre menneskers liv. Det ønske gik i opfyldelse. På billedet bukker lægerne til ære for Liang.


En 11-årig drengs ønske om at redde andre menneskers liv gik i opfyldelse på den sidste dag i hans liv. På fotografiet, som er taget af drengens familie, fremgår det, hvordan lægerne bukker til ære for 11-årige Liang Yaoyi. En helt almindelig skoledreng fra Shenzen-provinsen i Kina, som døde af en hjernetumor i juni. I baggrunden ses Liangs grædende mor.

LÆS OGSÅ: Isabella fik en ny mor

Følte sig svimmel

Liang fik diagnosen, da han var 9 år gammel, da han netop var flyttet til Shenzen-provinsen for at bo sammen med sin bror og søster og begynde i skole. Kort efter begyndte han at føle sig svimmel, og han fik problemer med at gå. På hospitalet blev det konstateret, at han havde en hjernetumor.

LÆS OGSÅ: Et nyt hjerte til min tvillingesøster

Vil gøre noget godt

Kort inden, Liang døde, fortalte han sin mor, Li Qun, at han ønskede at være organdonor.

- Der er mange mennesker i verden, som gør fantastiske ting. De er gode mennesker, og jeg vil også gerne gøre noget godt, sagde han.

LÆS OGSÅ: Fars selvmord reddede seks

Et godt eksempel

- Nu vil jeg leve videre. Bare på en anden måde.

Ifølge China Daily lykkedes det lægerne at redde Liangs nyrer og lever.

Billedet af lægerne, der bukker for Liang, har siden vækket mange følelser i Kina, hvor man omtaler Liang som "et godt eksempel for alle".


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-