Min mand bedøvede og voldtog mig

Igennem tre år vågnede Mandy ofte ør i kroppen og rundt på gulvet. Af og til opdagede hun grums i sit glas, og flere gange vågnede hun med en pille på tungen. Først da hun fandt videoer på sin mands mobil, vidste hun, hvad der var sket med hende om natten.

I 2011 gik Mandy Boardman fra Indiana i USA til politiet med tre videoer, hun havde fundet på sin eksmands telefon samt en mail, hvori hendes mand indrømmer, at han igennem tre år jævnligt havde bedøvet hende, for at have sex med hende, mens hun var bevidstløs.

Læs også: Min mand levede et dobbeltliv. Kirstens mand havde kone og seks børn bag hendes ryg

Mandys mand 52-årige David Wise blev anholdt , men kom fri efter kun 27 dage som varetægtsfængslet. Dommen faldt i april 2014. Et enigt nævningeting erklærede David Wise skyldig i et tilfælde af voldtægt og fem seksuelle overgreb på sin daværende kone.

Voldtægtsmanden slap billigt

Hver af forbrydelserne giver normalt en fængselsstraf på mellem 6 til 20 års fængsel i USA. Anklagemyndigheden krævede derfor en dom på 40 års fængsel. Men dommer Kurt Eisgruber gav David en dom 20 år, hvoraf de 12 år straks blev suspenderet, og de resterende otte skal afsones som husarrest. David Wise blev altså sat på fri fod efter retssagen. Han kan fortsætte sit liv og passe sit job som før. Blot må han ikke bevæge sig uden for sit hjem efter arbejde.

Kom over det!

-Det føltes som et slag i maven. Jeg har valgt at stå frem nu i håb om at give andre kvinder styrke til at anmelde overgreb. Hvis voldtægtsofre fremover hører om min eksmands milde dom, vil de måske opgive selv at anmelde deres voldtægt. De skal derfor høre min historie og turde at stå frem som mig. Dommeren kiggede mig i øjnene og sagde: "Du er nød til at tilgive din overfaldsmand og komme videre. Det er jo tydeligt, at han har haft det svært og stadig har det svært med det. Jeg håber, at du kan tilgive ham". Min eksmand forklarede sine ugerninger med, at det var fordi jeg var snerpet. Betyder det, at kvinder skal passe på, at de ikke er for snerpede, for så bliver de bare bedøvet og voldtaget. Og bagefter skal de tilgive deres voldtægtsmand, fordi han har det svært. Det er grotesk, siger Mandy.

Læs også: 22-årige Roxanne blev bedøvet og voldtaget af fire mænd. Politiet kaldte hende løgner.

Hun var gift med David i 12 år. De fik to børn sammen, men da Mandy i 2008 opdagede tre videoer af sig på sin mands telefon, søgte hun om skilsmisse straks. Først i 2011 gik hun til politiet med beviserne, efter hun flere gange forgæves havde forsøgt at få tilhold mod David, som ifølge hende stalkede hende efter skilsmissen.

Vågnede med øm krop

-Jeg var godt klar over, at der skete mærkelige ting om natten mens vi var gift. Nogle gange vågnede jeg op med en halvt opløst pille på tungen. Nogen gange vågnede jeg ved, at David stod over mig og lyste mig i hovedet med en lommelygte, og jeg kunne tit mærke, at der var sket noget med min krop. Men jeg kunne ikke huske noget, og pillerne gjorde mig forvirret, forklarer Mandy.

Det var først, da hun så videoerne af sig selv på sin mands telefon, at det gik op for hende, præcis hvad hun havde været udsat for. David havde glemt sin telefon hjemme, og Mandy tjekkede den, for at finde beviser på, hvad hun mistænkte ham. Men selv om hun havde sin mistanke, var det et chok for Mandy at se sig selv blive voldtaget.

Han filmede sine overgreb

Igennem tre år havde hendes mand gentagne gange puttet sovemiddel i hendes drikkeglas eller på tungen, når hun var faldet i søvn, så han kunne gøre med hende, hvad han lystede. Tre af voldtægterne havde han optaget på video og gemt på sin mobil.

Læs også: Sigrid var udsat for incest: Jeg dræbte min far som hævn.

Udover David Wises milde dom, har han ikke fået nogen former for tilbud om behandling eller anden form for hjælp til sin seksuelle afvigelse, og Mandy frygter, at hun derfor ikke bliver hans sidste offer. Dog har hun fået den fulde forældremyndighed over parrets to børn, og David har ikke ret til at se dem.

Hvem bliver næste offer?

-Jeg ventede med at anmelde David, da jeg opdagede videoerne, fordi jeg ikke ville have, at vores børn skulle vokse op uden en far. Men efter vores skilsmisse ville han ikke lade mig være i fred. Han stalkede mig og truede min nye kæreste med at slå ham ihjel. Han ville gøre mit liv til et helvede. Den eneste måde jeg kunne stoppe det på, var ved at anmelde hans forbrydelser under vores ægteskab. Men det har ikke nyttet noget. Han slipper af sted med det hele og intet bliver gjort for at forhindre, at han finder flere ofre, siger Mandy.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-